Carina Bergfeldt reser med Farah Abadi – hit ska de i Drömlandet säsong 2

Carina Bergfeldt reser med Farah Abadi – hit ska de i Drömlandet säsong 2

  • SVT Play
Filmtopp
21 augusti 2023 kl. 11:08

Abadi tar den plats Tareq Taylor hade

I förra säsongen var stjärnkocken Tareq Taylor med. Nu står det klart att Carina Bergfeldt reser med programledaren Farah Abadi i "Drömlandet" säsong 2.

I den första säsongen av SVT:s reseprogram Drömlandet fick tittarna se Carina Bergfeldt och Tareq Taylor ge sig ut på en roadtrip genom sex delstater i södra USA för att ta reda på hur "möjligheternas land" mår idag. Medan Carina drömmer om att flytta dit med sin familj ville Tareq då uppleva sydstatsköket för första gången. Nu vet vi att Farah Abadi är den som ska göra Bergfeldt sällskap när det vankas ny resa i Drömlandet säsong 2.

Carina Bergfeldt reser med Farah Abadi – hit ska de i Drömlandet säsong 2
Skärmdump från Farah Abadis Instagram.

Carina Bergfeldt reser med Farah Abadi – hit ska de i Drömlandet säsong 2

I den andra säsongen av det populära programmet kommer duon att ta reda på varför Australien är ett så stort drömresemål för många. Abadi har gått ut med ett inlägg på Instagram där hon skyltar med peppen hon känner inför vad hon och vännen Carina har framför sig. 

– Vi är pepp på att ta reda på varför Australien är ett drömland för så många, skriver Farah Abadi till sina följare.

När har Drömlandet säsong 2 premiär?

Än finns det inget uttalat datum gällande när vi kan förvänta oss att se fortsättningen. Programmets första säsong hade premiär den 1 juni. Det är sannolikt att de spelar in den nya säsongen under hösten för att släppa den framåt sommaren nästa år.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp ett spikat premiärdatum. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL