Brittiska kriminaldramat Granchester är tillbaka på SVT Play – se säsong 7

Brittiska kriminaldramat Granchester är tillbaka på SVT Play – se säsong 7

  • SVT Play
Filmtopp
08 juli 2023 kl. 10:00

Det brittiska kriminaldramat är tillbaka

Det populära brittiska kriminaldramat "Granchester" är tillbaka på SVT. Nu kan du streama säsong 7 av den populära serien.

"Grantchester" är det omåttligt populära kriminaldramat från Storbritannien som utspelar sig på den engelska landsbygden på 1950-talet. Där slår sig en omaka duo bestående av en polis och en präst sig samman för att lösa mordgåtor.

Serien rullade igång redan 2014 och sedan dess har det hunnit bli sju hela säsonger. Tidigare säsonger av Grantchester har visats på SVT och SVT Play och nu hittar den sjunde och senaste säsongen till kanalen.

Brittiska kriminaldramat Granchester är tillbaka på SVT Play – se säsong 7

I den nya säsongen av Grantchester närmar vi oss slutet av 1950-talet. Det har hunnit blir 1959 och det är bröllopssäong när vi åter får träffa pastor Will Davenport (Tom Brittney) och kriminalinspektör Geordie Keating (Robson Green). Samtidigt som Davenport viger nya par, kämpar Keating för att hålla sitt äktenskap vid liv. Båda deras äktenskapsfokus får dock läggas åt sidan när nya mord knackar på dörren, och denna gången direkt till prästgården.

Vid sidan om Brittney och Green återvänder även skådespelare som Tessa Peake-Jones, Al Weaver, Kacey Ainsworth och Nick Brimble i sina roller.

Det första avsnittet av "Grantchester" säsong 7 finns att streama på SVT Play från och med klockan 02.00 den 8 juli. Avsnittet sänds samma kväll klockan 21.00 på SVT1. Därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan. Säsongen består av totalt sex avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL