Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Anis Don Deminas galna hopp i TV: "Jag f**king gjorde det!"

Anis Don Deminas helgalna hopp i SVT – får hela studion att jubla

  • SVT Play
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
25 augusti 2023
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
25 augusti 2023

Levererar i premiären av SVT:s nya satsning

I dag är det premiär för SVT:s nya humorprogram "På riktigt?!" med Farah Abadi. Då får vi se panelmedlemmen Anis Don Demina göra ett galet hopp som får hela studion att jubla.

Nu kan vi streama det första avsnittet av det alldeles nya humorprogrammet på SVTPå riktigt?!, som leds av Farah Abadi är tänkt att vara hela Sveriges underhållningskälla i höst. I det får vi se när en kändispanel, som skiftar från vecka till vecka, ska lista ut ifall personerna som står framför dem verkligen har de färdigheter och talanger som de påstår sig ha. Men ibland ställs även panelmedlemmarna mot väggen där de andra ska gissa ifall personen i fråga är på riktigt eller inte.

I Anis Don Deminas fall påstår han sig ha gjort världens högsta bungy jump, från en kilometer upp i luften. Den övriga panelen, bestående av Sussie Eriksson, Nikki Amini och Filip Dikmen, velar väldigt innan de kommer fram till att han inte bluffar. 

Filip Dikmen och Sussie Eriksson andlösa när Anis Don Demina hoppar. Foto: SVT.

Anis Don Deminas helgalna hopp i SVT – får hela studion att jubla

Och rätt får panelen när det blir upp till bevis. I ett videoklipp som visas i studion ser vi hur en utrustad Anis Don Demina tillsammans med en expert mycket riktigt står på en luftballong, högt över marken, för att efter en tids mental förberedelse släppa taget och kasta sig ut. Även om panelen får rätt, tror de inte sina ögon när de ser Anis göra sitt helgalna hopp. 

– Jag f**cking gjorde det!, hör vi en känslostormande Anis skrika från repet han hänger i. 

När klippet rullat färdigt möts han av stående ovationer av såväl panelen som publiken i studion. Vill du själv se hans hopp, och för den delen hela premiären av På riktigt?!, kan du nu göra det på SVT Play, eller på SVT1 när programmet sänds söndag klockan 20:00.

Första säsongen av "På riktigt?!" består av 10 avsnitt som släpps ett åt gången varje vecka till och med den 27 oktober.

NÄSTA ARTIKEL