Nu på bio

Det senaste på biofronten!

And Then We Danced

Levan Akin avslöjar mer om sin kommande film

Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
04 juli 2020

Levan Akins nya projekt, ännu mer kärlek!

Det är den flerfaldigt guldbagge vinnande regissören Levan Akin, som nu berättar mer om sin kommande film som ska utspelas i Turkiet.

Levan Akin arbetar nu med sin nästa film, som har fått namnet Passage och utspelas i Turkiet. Handlingen ska kretsa kring kärlek och om människor som försöker mötas men går förbi varandra, berättar Akin för TT.

Levan Akin slog igenom med succén And Then We Danced, som blivit oerhört uppmärksammad världen över. Filmen, som handlar om förbjuden kärlek mellan två homosexuella i Georgien, plockade hem Guldbaggarna för bästa film, foto, manus och manliga huvudroll, och tävlade i flera internationella festivaler, bland annat Filmfestivalen i Cannes.

På Instagram visar Akin upp den allra första postern till filmen som föreställer Jungfrutornet i Istanbul, postern ser du här nedan.

Levan Akin säger följande.

- Den handlar om kärlek och om människor som försöker mötas men går förbi varandra, men i skrivande stund är det omöjligt att veta vad filmen kommer att handla om mer än kärlek.

Akin är just nu I Turkiet där han försöker bli färdig med filmens manus. Klaffar allt kan vi förvänta oss Passage har premiär 2022.

 

Vad tycker du om Levan Akins film "And Then We Danced"?

NÄSTA ARTIKEL