Superhjältefilmerna under 2016

Superhjältefilmerna under 2016

Uppdaterad 01 juli 2021 kl. 15:02 | Publicerad 12 september 2015 kl. 16:44

Superhjältefebern, som härjat de senaste tio åren på film, ser verkligen inte ut att avta. Vi kan glädja oss (eller misströsta) att det kommer en hel del nya filmer i genren framöver. Filmtopp har tagit en titt i kristalkulan och nedan kan du läsa om 2016 superhjältefilmer.

Deadpool

Premiär: Februari 2016

En tidigare militär, nu legosoldat, blir utsatt för ett experiment som ger han superkrafter. Det är Ryan Reynolds Marvel-karaktär som kommer tillbaka nästa vinter.

Tim Miller står för regin.

Batman vs superman: Dawn of justice

Mars 2016

Två av världens mest populära superhjältar kommer göra upp på vita duken. Filmen regisseras av Zack Snyder. Även självaste Christopher Nolan har ett finger med i spelet, i form av medproducent.

Henry Cavill gestaltar Stålmanen och Ben Affleck kommer spelar Batman,

Captain America: Civil War

April 2016

Flera superhjältar samsas än en gång om utrymmet i handlingen. Captain America (Chris Evan) får besök av Iron Man (Robert Downey Jr.), Crossbones (Frank Grillo), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Falcon (Anthony Mackie) Black Panther (Chadwick Boseman) och Daniel Bruhl (Baron Zemo)

X- MEN: Apocalypse

Maj 2016

Detta kan vara Hugh Jackman sista film som Wolverine.

Handlingen utspelar sig 1983. En slags förfader av mutanterna, En Sabah Nur, gör entre med planen att kasta världen in i en apokalyps, för att försäkra sig om all makt.

Bryan Singer regisserar igen och alla stjärnorna från de nyare filmerna återvänder.

Suicide Squad

Augusti 2016

Bild från filmen Suicide Squad.
Foto: Warner Bros.

Nästa sommar får Suicide Squad premiär och det är en annorlunda film på sätt och vis. Skurkarna är nämligen hjältarna i handlingen. Ja, du läste rätt. En samling bad guys från diverse DC-serier har tvingats gå samman för att rädda världen. Tillsammans utgör de teamet ”Suicide Squad”.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL