Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Chris Evans Captain America nära slutet?

Chris Evans Captain America nära slutet?

Kristian Andersson | Nyhet
24 mars 2018
Kristian Andersson | Nyhet
24 mars 2018

Captain America-skådespelaren Chris Evans hintar på att han troligen slutar som superhjälten efter andra delen av Avengers: Infinity War.

Chris Evans som Captain America.
Chris Evans som Captain America.

Spekulationer om slutet för flera skådespelare inom Marvels universum har existerat ett tag. Chris Evans går nu ut med att den andra delen av Avengers: Infinity War troligen blir hans sista som Captain America.

Flera skådespelare från Marvels universum, som till exempel Scarlett Johansson, har enligt Moviefone tidigare hintat på att deras tid snart är kommen. Spekulationer om hjältars död i den kommande Avengers: Infinity War har väckts. Nu går Chris Evans ut och kommenterar detta och i en intervju med New York Times sade han bland annat:

"You want to get off the train before they push you off."

Det är inte första gången som Evans spekulerat kring att hans tid som superhjälte snart är över. Förutom kring honom, spekuleras det också enligt Darkhorizons om slutet för Chris Hemsworth och Robert Downey Jr, som båda också kommer att synas i den kommande Avengers. Apropå superhjältar, se den senaste postern till Shazam.

Tror du att Avengers: Infinity War blir Chris Evans sista tid som Captain America?