Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Superhemliga manuset till Star Wars: The Rise of Skywalker hamnade på nätet

Superhemliga manuset till Star Wars: The Rise of Skywalker hamnade på nätet

Kristian Andersson | Nyhet
28 november 2019
Kristian Andersson | Nyhet
28 november 2019

Star Wars-manuset gick att köpa på eBay.

Det var i dagarna som Star Wars regissören J.J. Abrams berättar för Good Morning Amerika att det enormt hemliga Star Wars: The Rise of Skywalker manuset hamnade på eBay men köptes omgående upp av Disney innan någon annan hann lägga vantarna på manuskriptet.

Star Wars
Foto: Lucasfilm

En stund blev det oerhört svettigt för hela Star Wars-världen när manuset till The Rise of Skywalker hamnade på eBay, men Disney hann köpa upp det innan någon annan lade fingrarna på det. Detta rapporterar Entertainment Weekly.

Enligt J.J. Abrams skall en städerska ha hittat manuset under en skådespelares säng. Städerskan skall sedan ha lämnat över det till någon som skall ha förstått värdet i det. Denna person lade sedan ut manuset på eBay. Men tack och lov kunde Disney köpa tillbaka manuset innan någon annan fick chansen.

Vidare berättar J.J. Abrams att han kommer att avslöja vilken skådespelare som har slarvat med manusets säkrhet, men vi vet sedan tidigare att det endast är filmens stjärnor som har tillgång till manuset i sin helhet. De andra skådespelarna får snällt nöja sig med deras delar. Något man bestämt som säkerhetsåtgärd.

Spana in det senaste TV-klippet till kommande Star Wars: The Rise of Skywalker.

Premiären för The Rise of Skywalker är satt till den 18 december 2019.

Här nedan Twittrar Good Morning America,

[embed]https://twitter.com/GMA/status/1198962112590053377[/embed]