Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streamly – veckans TV-premiärer

Streamly – veckans TV-premiärer

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
11 februari 2019
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Nyhet
11 februari 2019

Streamly hjälper dig att hitta rätt.

Exempelbild på Streamlys startsida.
Foto: Streamly.

Svårt att hitta rätt i streamingdjungeln? Streamly hjälper dig. Med användarvänlig navigering och möjligheten att skapa en egen profil, är Streamly både kartan och kompassen i streamingvärlden.

Sedan Netflix slog sig in i hem och husrum har sättet vi konsumerar film, serier och TV förändrats radikalt. Att fritt kunna välja vad och när man ska se på något har i princip varit en dröm för filmälskare sedan mediets upptäckt. Nu har den drömmen gått i uppfyllelse.

I dagsläget finns det flera spännande streamingaktörer att hålla koll på, som alla erbjuder sitt unika utbud av filmer, serier, sport och TV. Netflix fokuserar på sina originaltitlar, medan HBO Nordic satsar på kvalitetsserier. C More och Viaplay lyfter fram svenska filmer och serier medan Amazon Prime Video är en ny internationell aktör som försöker hitta sin plats på den svenska marknaden. Därtill har vi alla TV-kanaler som har gått in i streaming-världen, så som SVT, TV4 och Kanal 5.

Streamly hjälper dig att hitta rätt

Räknar man med playtjänsterna har de flesta svenskar idag två streamingtjänster eller fler som de följer regelbundet. Att leta runt bland dessa är inte alltid så enkelt som man hade hoppats – hur många har inte lagt kvällen på att bläddra runt på de olika TV-kanalerna istället för att faktiskt se något?

Det är här Streamly kommer in i bilden. Streamly är en tjänst som snabbt och enkelt ger dig en överblick över vilka nya titlar som har kommit in på samtliga play-kanaler. Om du vill filtrera är det bara att markera vilka tjänster du vill ska synas. Så enkelt är det!

Bäst av allt. Det är helt gratis. Vårt råd till dig, optimera ditt TV-tittande och börja använda Streamly redan idag!