Recension: Dune: Part Two (2024) – mästerlig rymdbalett av episka mått

Streamingpremiär för “Dune: Part Two“ – här kan du se den

Axel Diedrichs
16 april 2024 kl. 13:04

Vårens mest hyllade storfilm finns nu att se hemma

I dag är det streamingpremiär för den stjärnspäckade storfilmen “Dune: Part Two“, som Filmtopp gav högsta möjliga betyg.

"Mästerlig rymdbalett av episka mått". Så beskriver Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs Dune: Part Two som inte bara tog honom, utan den större delen av biobesökarna med storm. Filmen har mäktiga 8,7/10 i användarbetyg på IMDb och ett högt snitt hos den internationella kritikerkåren. Berättelsen fortsätter på Frank Herberts episka fantasysaga som Denis Villeneuve först tog till vita duken år 2021.

 

Streamingpremiär för “Dune: Part Two“ – här kan du se den
Stellan Skarsgård i “Dune: Part Two“. Foto: Warner Bros.

Nu kan du streama “Dune: Part Two“ hemma

Har du ännu inte traskat ut till biografen för att möta den nya filmen, så har du fortfarande chansen. Filmen förväntas rulla ett tag till, men nu har du även möjligheten att se den hemma på soffan. I dag är det nämligen streamingpremiär för Dune: Part Two vars storslagna scener utgör en total speltid på två timmar och fyrtiosex minuter. 

Filmen kan nu köpas eller hyras på diverse olika digala tjänster, så som SF Anytime och Viaplay Store. Vill man hyra den kostar det 199 kronor, och vill man ha den i sin ägo kostar det 249 kronor.

Se de första tio minuterna gratis

Har du svårt att bestämma dig för om det är värt att se filmen eller inte, så kan du nu se de första tio minuterna helt gratis på Warner Bros. Pictures YouTube-kanal. Öppningen på filmen finns även att se här nedan:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL