Stranger Things-stjärnan om producentens skandalösa förslag: "Jag grät"

Stranger Things-stjärnan drar sig tillbaka efter producentens sexförslag: "Jag grät"

Eyla Runsten
Uppdaterad kl. 15:03 | Publicerad 10 mars 2023 kl. 15:03

Tackar nej till flera roller

Grace Van Dein har varit med i många filmer men är som mest känd för sin medverkan i "Stranger Things" som Chrissy. Nu berättar hon varför hon drar sig tillbaka från Hollywood.

Grace Van Dein har spelat i filmer som Sleeping Beauty (2014) och The Binge (2020), men är mest känd för sin medverkan som Chrissy i Netflix-serien Stranger Things. Van Dein har nu börjat live-streama på Twitch och under en sändning berättar hon att hon haft flera dåliga erfarenheter från Hollywood.

Det värsta exemplet, säger hon, var när hon arbetade på en film och en producent ska ha frågat henne om hon ville ha en trekant med honom.

– På en av mina senaste filmer, frågade en av producenterna mig… Han hade hyrt en tjej som han låg med, och fick henne att fråga om jag ville ha en trekant med dem. Det var liksom min chef. Jag grät och var så upprörd, säger van Dien.

Grace Van Dein
Grace Van Dein i Stranger Things. Foto: Netflix

Tackat nej till nya roller

Varken vem producenten är eller vilken film det rörde sig om berättar hon inte, men Van Dien säger att detta är en av anledningarna till att hon har dragit sig tillbaka från filmvärlden.

– Med streaming får jag välja vem jag vill umgås och prata med, säger hon.

Grace Van Dein har fått frågan om att spela fyra olika roller men har tackat nej till alla under de senaste veckorna då hon kommer att fokusera på Twitch och egna projekt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL