Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stranger Things

Stranger Things säsong 3 fördröjs

Kristian Andersson | Nyhet
31 juli 2018
Kristian Andersson | Nyhet
31 juli 2018

Den tredje säsongen av Stranger Things kommer först nästa år.

Stranger Things

Det är många som väntar på den tredje säsongen av "Stranger Things" och som förväntar sig att den släpps nu till Halloween, men så blir det inte. Stranger Things säsong 3 kommer först sommaren 2019.

Om du väntat dig mer Stranger Things från den lilla staden Hawkins i Indiana får du vänta länge till. Netflix konstaterar att vi inte kommer få se en ny säsong förrän sommaren 2019. Förra säsongen hade premiär i oktober och klaffade perfekt med Halloween, men så är inte fallet denna gången.

Press ansvarige för Netflix Cindy Holland gick ut med dessa uppgifter under Critics Association. Enligt henne kommer serien att utspela sig 1985 då barnen har sommarlov.

Det är en stor utmaning för Duffer-bröderna och Shawn Levy att leverera en uppföljare. Förväntningarna är höga från fans över hela världen. Just nu är den tredje säsongen under produktion och kommer att innehålla nya skådespelare som Cary Elwes och Jake Busey. I en ny teaser, som du kan se här nedan, får vi fått se att ett nytt köpcentrum öppnats i Hawkins. Kolla också in den svenska versionen av Stringer Things.

Tror du att det kommer att bli värt väntan på Stranger Things säsong 3?