Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stranger Things

Detta vet vi om Stranger Things säsong 3

David Lindahl | Nyhet
26 oktober 2017
David Lindahl | Nyhet
26 oktober 2017

Vi försöker klarlägga vad vi vet om Stranger Things säsong 3

Vad vet vi om Stranger Things säsong 3?
Foto: Netflix

Med andra säsongen av Stranger Things bara timmar bort, går redan snacket kring säsong 3. Bröderna Ross och Matt Duffer blev intervjuade i slutet av augusti av Vulture och hintade då på flera saker i den kommande serien.

Den första säsongen av Netflixs "mysläskiga" 80-talshyllning Stranger Things tog världen med storm. Även vi på Filmtopp imponerades och listade den som en av de bästa serierna 2016  Nu har säsong 2 premiär och förväntningarna är höga och vi har recenserat säsong 2 här. I en intervju med Vulture berättade skaparna av Stranger Things, bröderna Duffer, att tanken med serien är att mysterierna ska sträcka sig över fyra säsonger. Ungefär tills Hawkins-barnen är redo för college. Ross Duffer menade också att barnen kommer tvingas att lämna staden på grund av allt som ska hända. Skräckförfattaren Stephen King är enligt bröderna en stor inspirationskälla för serien och de båda vänder sig då och då till honom för råd med handlingen.

Flera av skådespelarna i "Stranger Things" har börjat få andra projekt att arbeta på, vilket också försvårar inspelningen eftersom olika datum måste hittas som passar alla. Bland annat ska Millie Bobby Brown, som spelar Eleven, medverka i den kommande monsterfilmen "Godzilla: King of Monsters".

Netflix har inte ännu officiellt bekräftat Stranger Things säsong 3, men enligt olika källor väntas inspelningen påbörja snart i Atlanta. Något premiärdatum är inte heller bekräftat men troligt är att den tredje säsongen, likt de andra, anländer sent år 2018 eller möjligtvis tidigt 2019.

Är du exalterad över att "Stranger Things" med stor sannolikhet kommer att sträcka sig över fyra säsonger?