Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Storstjärnan spelar Knuckles i Sonic 2

Storstjärnan spelar Knuckles i Sonic 2

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
11 augusti 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
11 augusti 2021

Idris Elba gör rösten till Knuckels.

I början av 2020 gjorde "Sonic the Hedgehog" stor succé när den hade premiär, och det dröjde inte länge innan en uppföljare bekräftades. Produktionen för den kommande filmen om den snabba igelkotten inleddes i våras och nu vet vi vem som kommer att göra rösten till Knuckles, en av de mer uppskattade karaktärerna från Sonics universum.

Det var på sina sociala medier som den brittiske storstjärnan Idris Elba själv avslöjade att han gör rösten till Knuckles i Sonic the Hedgehog 2. Tillsammans med en bild på karaktärens knoge postade han texten "Knack, knack...."

Till skillnad från Sonic, som är en igelkott, så är den hetlevrade karaktären Knuckles en enchida, eller myrpiggsvin som det också heter.

Exakt vad Knuckels kommer att spela för roll i handlingen i den kommande uppföljaren är ännu inte helt klart – i Sonics universum har den uppskattade karaktären agerat både antagonist och kumpan till Sonic.

LÄS OCKSÅ: Produktionen av Sonic 2 har inletts

Sedan tidigare är det klart att flera av skådespelarna från den första filmen återvänder även i uppföljaren. Ben Schwartz gör återigen rösten till Sonic och Jim Carrey tar sig än en gång an rollen som Dr. Robotnik.

Elba är just nu aktuell som karaktären "Bloodsport" i The Suicide Squad. Sonic the Hedgehog 2 har planerad premiär under våren 2022.

LÄS OCKSÅ: Årets bästa filmer

NÄSTA ARTIKEL