Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Storfilm om det försvunna riket Atlantis på väg

Storfilm om det försvunna riket Atlantis på väg

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 juni 2020

Jurassic World-regissören ombord.

Colin Trevorrow som arbetar på den tredje Jurassic World-filmen "Dominion" har skrivit på för att göra filmen om det försvunna riket Atlantis.

Deadline ger oss nyheten att en film om det fiktiva havsriket Atlantis är på väg. Filmen, som heter Atlantis, kommer att ge oss en ny tappning där undervattensstaden har sin egen avancerade teknik. 

Filmbolaget Universal står för notan och det ser ut att bli en dyr sådan. Inte nog med att gestaltningen av Atlantis kommer att kräva ett stort arbete av produktionsdesign-teamet: Jurassic World-regissören Colin Trevorrow, som snart kan fortsätta arbetet på den tredje filmen Dominion, har fått jobbet att styra rodret. 

Ännu vet inte vi inte vilka skådisar som kommer att fronta framför kameran, men vi föreställer oss förstås att en och annan Hollywoodstjärna ska till. 

Filmens manusförfattare är Dante Harper som skrev det spekulativa manuset All You Need Is Kill som senare köptes upp och döptes om till Edge of Tomorrow där vi ser Tom Cruise och Emily Blunt i huvudrollerna.

Det är inte känt när "Atlantis" förväntas ha premiär.