Top Gun Maverick

Stora premiärer på Tele2 Play i vinter

Filmtopp
04 december 2022 kl. 16:12

Flera rejäla smällkarameller i Tele2 Play-granen

Bland Tele2 Plays exklusiva premiärer hittar vi publikfavoriten ”Jag är Zlatan”, som är baserad på en av Sveriges största fotbolls-ikon Zlatan Ibrahimović, samt action-komedin ”The Unbearable Weight of Massive Talent” med Nicolas Cage i huvudrollen.

Filmpremiärer på Tele2 Play

Ambulance
Foto: Universal Pictures

Ambulance

Krigsveteranen Will Sharp är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård. Hans adoptivbror erbjuder honom att vara med på ett bankrån i Los Angeles. Men när deras flykt går fel, kapar de desperata bröderna en ambulans.

Se den spännande actionfilmen med Jake Gyllenhaal i huvudrollen från SkyShowtime den 25 november. Ingår i Tele2 Play.

Nya filmer 2022 – bästa filmtipsen
Alexander Skarsgård och Anya Taylor-Joy i "The Northman". Foto: UIP

The Northman 

Från den visionäre regissören Robert Eggers kommer The Northman, ett actionfyllt epos som följer en ung vikingaprins strävan att hämnas mordet på sin far. I huvudrollerna ser vi bland annat Alexander Skarsgård, Nicole Kidman och Anya Taylor-Joy.

The Northman har premiär 14 december på SkyShowtime. Ingår i Tele2 Play.

Jag är Zlatan
Från "Jag är Zlatan". Foto: SF Studios

Jag är Zlatan 

En film för sportfantaster men även alla. Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt - med talang, hårt arbete och trots motgångar vågade tro på sig själv och sin livsdröm.

Premiär 18 december på Tele2 Play.

Top Gun Maverick
Tom Cruise i "Maverick". Foto: Paramount Studios

Top Gun: Maverick 

Efter mer än 30 års tjänstgöring som en av flygvapnets bästa piloter, är Pete 'Maverick' Mitchell där han hör hemma - en modig testpilot som ständigt tänjer på gränserna och undviker den befordran som skulle komma att hålla honom nere på marken istället för uppe i luften.

Se Top Gun: Maverick med Tom Cruise i huvudrollen från SkyShowtime den 22 december som ingår i Tele2 Play.

 

Tack för senast
"Tack för senast" finns snart på Tele2 Play. Foto: Viaplay

Tack för senast

Tack för senast är en romantisk komedi om den 37-åriga sjuksköterskan Klaras jakt på kärlek och lycka. Filmen kretsar kring hennes kompisgäng som alla brottas med relationer på sitt sätt. I centrum står Klara, den ständiga singeln som längtar efter den stora kärleken. Frågan är bara om det perfekta förhållandet finns, eller om det är en myt? Filmen är en hyllning till 90-talets romcoms och berättas genom nio kapitel som utspelar sig vid olika fester och högtider.  

Se Tack för senast den 26 december på Viaplay, som ingår i Tele2 Play.

Nicolas Cage och Pedro Pascal skrattandes på bilden. De båda har ett fint samspel i filmen The Unbearable Weight of Massive Talent.
Nicolas Cage spelar en fiktiv version av sig själv i "The Unbearable Weight of Massive Talent". Foto: Nordisk Film

The Unbearable Weight of Massive Talent

Nicolas Cages karriär är inte på topp och han är nästintill utblottad. För att få pengar tackar han ja till ett "enkelt" jobb genom att närvara på ett superfans stenrika födelsedagsfest i Spanien. Det Cage inte vet är att CIA har andra planer för hans resa till Mallorca... En hysterisk actionkomedi där Nicolas Cage spelar sig själv fullt ut med all sin stjärnkraft, skådespelarstil och där han driver med myten om sig själv.

Premiär 1 januari 2023 på Tele2 Play.

Serier på Tele2 Play

Yellowstone
Familjen Dutton är tillbaka i en ny säsong av "Yellowstone". Foto: SkyShowtime

Yellowstone – säsong 5

Familjen Dutton kämpar för att försvara sin ranch och livsstil mot ett indianreservat och markexploatörer. Hälsoproblem och familjehemligheter tar ut sin rätt, och politiska ambitioner och yttre samarbeten hotar deras framtid.

Den populära serien är tillbaka med en ny säsong – nytt avsnitt varje vecka med start 14 november på SkyShowtime. Ingår i Tele2 Play.

Se trailern till Pörni säsong 3 – då har den premiär
Nu finns nya avsnitt av "Pörni" att streama. Foto: Viaplay

Pörni – säsong 3

Julen närmar sig hos familjen Middelthon och Pernille, kallad Pörni, kämpar för att hålla fast vid jultraditionerna - ett år efter att hennes syster Anne gick bort. Snart visar det sig dock att det Pörnis förväntningar inte går i hand med de andras planer och önskningar inför julhelgerna.

Publikfavoriten är tillbaka med en ny säsong – Se ett nytt avsnitt varje vecka med start 27 november på Viaplay, som ingår i Tele2 Play.

Tulsa King
Sylvester Stallone i "Tulsa King". Foto: SkyShowtime

Tulsa King – säsong 1

Från Oscarnominerade Taylor Sheridan kommer Tulsa King med Oscarnominerade Sylvester Stallonesom maffialedaren Dwight ”The General” Manfredi i New York-maffian.Han släpps från ett 25 årlångt fängelsestraff och blir bryskt ivägskickad av maffiabossen för att börja ett nytt liv i Tulsa,Oklahoma.När han inser att hans maffiafamilj inte vill det bästa för honom, bygger Dwight sakta uppen egen grupp av osannolika personer som ska hjälpa honom att skapa ett nytt brottsimperium på en plats som för honom lika gärna kunde vara en annan planet.

Premiär 28 november på SkyShowtime som ingår i Tele2 Play.

The Calling
Kriminaldramat "The Calling" finns nu att streama. Foto: SkyShowtime

The Calling – säsong 1

En kriminaldramaserie som följer kriminalinspektör Avraham Avraham (Jeff Wilbusch) vid NYPD vars tro på mänskligheten är hans superkraft när det gäller att avslöja sanningen. Han vägleds av en djup känsla av andlighet och religiösa principer och tvingas ifrågasätta sin egen mänsklighet när vad som verkar vara ett rutinärende visar sig vara något helt annat.

Premiär den 1 december på SkyShowtime som ingår i Tele2 Play.

Meningen med livet
Helena af Sandberg i "Meningen med livet". Foto: Viaplay

Meningen med livet – säsong 1  

Alva och Ellen är systrar. Ellen har tappat bort sig själv i rollen som trebarnsmamma medan Alva inte vill något hellre än att ha barn. Samtidigt gör deras respektive partner Alex och Nico sitt bästa för att finnas där - men trots att de vill så väl, så blir det lätt så fel.

Se första säsongen av Meningen med livet den 11 december på Viaplay, som ingår i Tele2 Play.

Ny trailer för 1923 – Yellowstone-serien med Harrison Ford och Helen Mirren
Harrison Ford och Helen Mirren i "1923". Foto: SkyShowtime

1923 – säsong 1

Från Oscarsnominerade Taylor Sheridan kommer 1923, som är nästa del i Yellowstone-storyn efter 1883 - som slog alla rekord. Med Oscarsnominerade Harrison Ford och Oscarsbelönade Helen Mirren kommer 1923 att introducera en ny generation av familjen Dutton och utforska det tidiga 1920-talet när pandemi, historisk torka, slutet på alkoholförbudet och den stora depressionen plågar den amerikanska västern och familjen Dutton som lever där.

Premiär i december på SkyShowtime som ingår i Tele2 Play.

För mer läsning, spana in vår samlingssida med allt som går att streama på Tele2 play.

NÄSTA ARTIKEL