Steve Carell spär på rykten om en korsning mellan The Office och It's Always Sunny in Philadelphia

Steve Carell spär på rykten om en korsning mellan The Office och It's Always Sunny in Philadelphia

Filmtopp Admin
Uppdaterad 07 juli 2021 kl. 12:07 | Publicerad 30 juni 2019 kl. 21:06

Nu kan mångas drömmar besannas.

Steve Carell i The Office

I höst kommer den hyllade komediserien "It's Always Sunny in Philadelphia" tillbaka med sin fjortonde säsong. Det har snackats om att skaparna planerar ett avsnitt som korsar serien "The Office". Steve Carell och Rob McElhenney lägger nu järn i elden.

I hela 9 år spelade Steve Carell den pinsamma kontorschefen Michael Scott. Ett par tweets och en Instagram-publicering av It's Always Sunny in Philadelphias skapare Rob McElhenney fick fansen att undra ifall en korsning mellan de två succéserierna kan vara på gång. Om det stämmer är Carell nära en comeback.

Ja, videon visar Danny DeVito och Charlie Day som cirkulerar inspelningsplatsen – företaget Dunder Mifflin. "Baren därinne kallas nu för Paddy's", skriver McElhenney som text till sitt klipp. I videon skickar han en gliring till Carell och "hånar" honom för att The Office är nedlagt medan hans serie fortsätter och närmar sig rekord som längst gående oteckande sitcom. 

Ja, han vill gräva ner stridsyxan och föreslår en korsning mellan serierna. McElhenney ställer sig positiv till förslaget och pingar de olika streamingbolagen i sitt svar till Carell, för att se om de nappar på idén.

Fans hoppas nu på att korsningen mellan "The Office" och "It's Always Sunny in Philadelphia" ska bli verklighet. Vad säger du, vill du se dem gå in i varandra?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL