Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Stella Blómkvist säsong 2

Stella Blómkvist säsong 2

Axel Diedrichs | Nyhet
17 februari 2018
Axel Diedrichs | Nyhet
17 februari 2018

Får vi se "Stella Blómkvist" säsong 2? Filmtopp spekulerar.

Foto: Viaplay

För knappt ett år sedan gjorde Viaplay klart med sin första isländska originalserie. Nu är ett par delar av den första säsongen ute. Men kommer Stella Blómkvist säsong 2? Det kan bli svårt, så som det ser ut just nu.

Låt oss spekulera lite kring seriens framtid:

Stella Blómkvist säsong 1 sägs vara en stor produktion, som därmed kostat mycket pengar att göra. Hittills har storsatsningen fått ett svalt mottagande och Filmtopps recensent Sebastian Hansson är, precis som Aftonbladets Karolina Fjellborg, besviken på serien.

Det här är inte heller en situation där åtminstone den yngre publiken uppskattar verket och är tillräckligt imponerad för att serien ska fortsätta att produceras. Nej, serien är så pass brutal att du inte ens får titta på trailern om du är yngre än 18.

Tittar vi på Netflix som blivit hänsynslösa med att kapa huvuden på sina originalserier, skulle det inte se särskilt konstigt ut ifall Viaplay börjar göra detsamma.

Det som talar för att vi faktiskt kommer att få se Stella Blomkvist säsong 2 är att Viaplay förmodligen inte kommer att vilja stänga ned sin enda isländska originalserie.

Vill du se en fortsättning på Viaplays "Stella Blómkvist"?