Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Efter Tarantinos krav får Star Trek 15-årsgräns

Efter Tarantinos krav får Star Trek 15-årsgräns

Kristian Andersson | Nyhet
08 december 2017
Kristian Andersson | Nyhet
08 december 2017

Quentin Tarantinos enda krav för att vara en del av nya Star Trek projektet är att det blir 15-årsgräns.

Star Trek

Under veckan skrev Darkhorizon att Oscarsbelönade Quentin Tarantino har idéer om en ny Star Trek-film. Vi vet sedan tidigare att Tarantino och J.J. Abrams möjligtvis ska jobba tillsammans med en ny film i Star Trek-franchisen.

Det är nu klart att Tarantino har delat med sig av idéer till en ny Star Trek-film till J.J. Abrams. Quentin Tarantino har dock sagt att han endast kommer att vara en del av projektet om filmen får en 15-årsgräns, vilket Deadline rapporterar att filmbolaget Paramount har gått med på. Det har också rapporterats om att Tarantino kan tänka sig att regissera Star Trek-filmen.

Manusförfattarna bakom filmen är Mark L. Smith (The Revenant), Lindsey Beer (Chaos Walking) och Dew Pearce (Mission: Impossible: Rogue Nation). Tarantino brukar skriva sina egna manus, men nu ser det ut som att han istället väljer att lämna över uppgiften åt nämnda författare.

Om allt faller på plats så ska Quentin Tarantino regissera och J. J. Abrams producera. I dagsläget är det inte heller klart om de kommer att leta nya skådespelare till filmen eller om de behåller gamla.

Sen får vi heller inte glömma att Tarantino sagt att han endast tänker göra tio filmer och efter det gå i pension. Vilket innebär att om han ska regissera Star Trek så blir det hans tioende och sista film. Fast att han bara ska göra tio filmer kanske ska tas med en nypa salt. Stöter han på ett intressant projekt så kommer han nog sätta sig i regissör stolen åter igen

Vad tror du omTarantino bakom rodret på Star Trek med 15-årsgräns?