Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Spelserien Twisted Metal blir tv-serie

Spelserien Twisted Metal blir tv-serie

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 september 2021

Anthony Mackie spelar huvudrollen i Twisted Metal-serie.

PlayStation Studios och Sony Pictures Television meddelar i ett pressmeddelande att succéspelet "Twisted Metal" blir till tv-serie med Anthony Mackie i huvudrollen.

Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier) är exekutiv producent för, och medverka i, Sony Pictures Television och PlayStation Productions serie Twisted Metal. Mackie kommer att spela huvudrollen som John Doe i tv-serien som är baserad på PlayStations klassiska spelserie, Twisted Metal.

Twisted Metal är en högoktanig actionkomedi, baserad på en originalvision från Rhett Reese och Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) om en rappkäftig outsider som erbjuds en chans till ett bättre liv, men bara om han framgångsrikt kan leverera ett mystiskt paket över en postapokalyptisk ödemark. Med hjälp av en skjutglad biltjuv kommer han bland annat att stöta på en rubbad clown som kör glassbil.

Mackie spelar John Doe, ett spydigt mjölkbud som pratar lika fort som han kör. Tidigare har Mackie gjort sig ett namn inom Marvel Cinematic Universe, i rollen som The Falcon.

LÄS OCKSÅ: MCU rankat från sämst till bäst

– Vi är överlyckliga över att ha Anthony Mackie ombord. Hans förmåga att blanda komedi, action och drama är perfekt för den skruvad värld vi skapar, säger Asad Qizilbash, Head of PlayStation Productions, i pressmedelandet.

Serien skrivs och produceras av Michael Jonathan Smith, som tidigare varit manusförfattare för Cobra Kai.

Projektet befinner sig under utvecklingsprocessen och Sony Pictures Television och PlayStation Productions planerar att snart presentera det för potentiella köpare.

LÄS OCKSÅ: Cinematiska tv-spel

NÄSTA ARTIKEL