Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Specialklassikern: Everdahl och Karlssons Film TV #138

Specialklassikern: Everdahl och Karlssons Film TV #138

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2022

"En kärlekshistoria" med Sissela Kyle

I veckans klassikerspecial är Sissela Kyle med i podden när Everdahl och Karlssons Film TV diskuterar Roy Anderssons mästerverk "En kärlekshistoria".

Göran, C-G och Johan kan inte göra en helt ny podd denna gång, men serverar en kort och animerad diskussion om den hyllade och förvirrande "Everything everywhere all at once". Sen är det dags för ett samtal med Sissela Kyle om Roy Anderssons underbara En kärlekshistoria – ursprungligen ett specialprogram gjort för Svensk filmdatabas

Lyssna på Everdahl och Karlssons Film TV  avsnitt #138 här:

Om podcasten Everdahl & Karlssons film TV

Everdahl & Karlssons Film TV

När de inte pratar film för svenska folket i TV driver C-G Karlsson och Göran Everdahl filmpodden Everdahl & Karlssons film TV tillsammans med popkulturexperten Johan Andreasson. Och när det inte poddas bjuds det på artiklar och filmtips på Filmtopp.se.

OM PODCASTEN: I en värld sprängfull av streamingsajter, kabelkanaler och biografer med femton dukar behövs guider som Göran Everdahl och C-G Karlsson, kritiker kända från TV, och Johan Andreasson, tecknare och popkulturexpert.

De ser allt, hela tiden, och tipsar tipsar tipsar – så du kan plocka ut guldkornen. Plus trams, allvar, anekdoter. Och mer tips! 

Everdahl & Karlssons Film TV: podcasten som är DIN ENDA VÄN i film och streamingdjungeln!

NÄSTA ARTIKEL