Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Två nya posters till Christopher Nolans Tenet

Två nya posters till Christopher Nolans Tenet

Kristian Andersson | Nyhet
03 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
03 juli 2020

Slår de fast premiärdatumet den här gången?

Spionthrillern "Tenet" har haft en olycksalig följetång av flyttade premiärdatum. Nu ser dock nya posters ut att fastställa det senaste satta datumet 12 augusti.

Poster för Tenet
Foto: Warner Bros.

Blockbustermästaren Christoffer Nolans nästa tankevridare följer två spioner som ska förhindra ett Tredje världskrig. De spelas av John David Washington och Robert Pattinson. Fansen har väntat länge på att få se filmen vars premiär skjutits upp flera gånger, från mitten på juli till 12 augusti. 

Anledningen att man skjutit på premiären har förstås berott på att biografer runt om i världen inte kunnat öppna sina portar så som man hoppats. Framförallt är det de i New York och Los Angeles som man fortfarande väntar på. Men nu verkar premiären alltså landa 12 augusti oavsett hur det blir med de amerikanska biograferna.

Se Tenets senaste poster här:

Poster för Tenet
Foto: Warner Bros.
Poster för Tenet
Foto: Warner Bros.

Tenet får vi se skådespelare som Kenneth Branagh, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki och Aaron Taylor-Johnson. Det är fotografen Hoyte van Hoytema som filmat det hela. Svenske Ludwig Göransson har jobbat på musiken.

Rykten säger att det tog Christopher Nolan hela fem år att slutföra manuset till Tenet. Betyder det att han kommer överträffa sina andra innovativa berättelser? Se filmens trailer här

 

NÄSTA ARTIKEL