Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Space Jam 2 spelas in – med LeBron James

Space Jam 2 spelas in – med LeBron James

Axel Diedrichs | Nyhet
27 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
27 juni 2019

Michael Jordans efterträdare i filmserien heter LeBron James.

"Space Jam 2" har påbörjat sin inspelning, och någon som verkar extra exalterad över projektet är LeBron James. Basketstjärnan har huvudrollen i uppföljaren på klassikern från 1996.

Den före detta basketlegendaren Michael Jordan hade huvudrollen i Space Jam som gick upp på biograferna för 23 år sedan. Filmen var ingen direkt kritikersuccé, men en omtyckt film av publiken. Speciellt med filmen är att den blandar tecknat med otecknat, en teknik som givetvis kommer att göras ännu bättre idag.

Nu har Space Jam 2 påbörjat sin inspelning och LeBron James har huvudrollen. På sitt Twitter-konto uttrycker han sin pepp över att få ta del av projektet. "Det här är GALENSKAP", skriver stjärnan i sin statusuppdatering:

I filmen spelar James sig själv och berättelsen uppges handla mer om hans familjeliv snarare än ett Dream Team i NBA. Hur de tecknade figurerna får plats i den sagan får vi vänta och se. Filmens regissör Terence Nance har nyligen gjort musikvideon till rapparen Earl Sweatshirts låt Nowhere, Nobody.

"Space Jam 2" är tänkt att ha premiär 16 juli 2021.

NÄSTA ARTIKEL