Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sopranos-stjärnan träffade häxa för att få sin film producerad

Sopranos-stjärnan träffade häxa för att få sin film producerad

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 september 2023

Och det verkar ha fungerat

I en ny intervju berättar Michael Imperioli att han tog övernaturlig hjälp under arbetet med "Summer of Sam" från 1999.

I den nya dokumentären Ghosts of the Chelsea Hotel, om det legendariska New York-hotellet där flera av kulturvärldens största ikoner bott, medverkar Michael Imperioli som spelade Christopher i The Sopranos.

När stjärnan bodde på hotellet var han med om två övernaturliga händelser, varav den ena involverade en vålnad.

– Jag såg ett spöke, säger han. Somliga kanske tror att jag är galen och att det är skitsnack eller så. Men jag är inte den enda som har sett denna syn av en kvinna, tydligen från sena 1800-talet, vars fästman dog på Titanic. Hon väntade på honom och när hon fick veta vad som hade hänt så tog hon livet av sig.

Sopranos-stjärnan träffade häxa för att få sin film producerad

Michael Imperioli berättar också att han tog hjälp av en häxa för att få sin film Summer of Sam (1999) gjord, när han bodde på hotellet:

– Jag ville verkligen göra den. Så jag träffade någon som bodde här och som var en häxa, som sa att hon kunde hjälpa mig att få den gjord, men att det inte skulle ske så som jag hade trott. jag var väldigt ambitiös på den tiden och vill få den gjord, så jag började ta till medel som inte var av denna värld för att få [min film] genom studiosystemet.

Exakt vad som skedde avslöjar inte Michael, men det verkar trots allt ha fungerat. The Summer of Sam regisserades av Spike Lee med Adrian Brody i en av huvudrollerna.

Här kan du streama: Summer of Sam (1999)

NÄSTA ARTIKEL