Sommarens serier – 15 serier du vill streama

Sommarens serier – 15 serier du vill streama

Axel Diedrichs
Uppdaterad 04 juli 2021 kl. 13:07 | Publicerad 29 maj 2018 kl. 11:05

Här är 15 nya serier och säsonger som du vill hålla koll på –  Streama serier i sommar!

The Affair
The Affair. Foto: Showtime. 

I sommar exploderar det på seriefronten, med en drös nya titlar och säsonger. Inte minst fortsätter de populära serierna The Affairs och Humans, som alltså förlängt sina kontrakt. Dramat Goliath – med Billy Bob Thornton i huvudrollen – kommer även den tillbaka. Den legendariska skådespelaren vann en Golden Globe för sin prestation i den första säsongen. Snart får vi även bekanta oss med en ny serie på HBOSuccession, med den folkkäre veteranen Brian Cox i huvudrollerna.

Netflix presenterar The Innocents – en sci-fi-berättelse om övernaturliga tonåringar. I en av de bärande rollerna ser vi Guy Pearce (Memento). Samtidigt förser de oss med nytt från Sense8, Glow och Luke Cage. Den förstnämnda ska få sig sitt avslut, förhoppningsvis ett välförtjänt då det är en specialepisod. En serie du definitivt vill komma ihåg att följa är HuluCastle Rock med Bill Skarsgård i huvudrollen. Mer om den längre ned!

Här är 15 serier som antingen fortsätter eller har sin första premiär under sommaren 2018:

C.B. Strike – 1 juni (Cinemax)

Succession – 4 juni (HBO)

Humans – säsong 3 – 5 juni (AMC)

American Woman – 7 juni (Paramount Network)

Sense8 – Finalspecial – 7 juni (Netflix)

Goliath – säsong 2 – 15 juni (Amazon)

The Affair – säsong 4 (Showtime)

The Affair - Showtime
Foto: Showtime

Den trefaldigt Golden Globe-belönade dramaserien är en av Showtimes största succéer sedan Dexter, som gick åtta säsonger. Thrillern med Michael C. Hall fick kritik för sin avslutande säsong, så förhoppningsvis kommer The Affair att hålla hela vägen i mål.

Yellowstone – 20 juni (Paramount Network)

Luke Cage – säsong 2 – 22 juni (Netflix)

sommarens serier
Mike Colters Luke Cage återvänder. Foto: Netflix

Marvel gör en enorm succé på bio, men under Netflix vingar har det inte flugit lika bra för superhjältarna. Luke Cage och Iron Fist tillhör två av de Marvelproducerade Netflix-serier som hittills varit lite av en besvikelse. Vad tror du, kan Luke Cage säsong 2 vända på skutan?

GLOW – säsong 2 – 29 juni (Netflix)

Harlots – säsong 2 – 11 juli (Hulu)

Castle Rock – 25 juli (Hulu) – Bill Skarsgård i huvudrollen

Bill Skarsgård
Foto: Hulu

Efter sin succé som clownen Pennywise i remaken av Det, filmatiseringen på Stephen Kings klassiker, är Bill Skarsgård glödhet. Nu kommer den svenska stjärnan tillbaka med en ny Stephen King-adaption, Castle Rock. Berättelsen är en skräckis som sammanflätar olika personer i den fiktiva staden Castle Rock.

Casual – säsong 4 – 31 juli (Hulu)

The Innocents – 24 augusti (Netflix)

Jack Ryan – 31 augusti (Amazon)

Jack Ryan
Foto: Amazon Prime Video

Agenten Jack Ryan kommer tillbaka, nu i en ny skepnad. Han har tidigare porträtterats av Mr. Top Gun han själv, men nu kommer vi att få se komikern – och senast skräckfilmsregissören – John Krasinski axla rollen. Vi får se hur serieformatet kommer att passa agenten, men streamingjätten Amazon har visat sig vara en kraft att räkna med.

Ska du streama någon av dessa sommarens serier? Så länge kan du ta del av vår sammanställning av de bästa serierna de senaste åren.

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL