Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Solsidan – det här måste de som jobbar på inspelningen se upp för!

Solsidan – det här måste de som jobbar på inspelningen se upp för!

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
20 juni 2023

Får böta en whiskyflaska

Programledare Jenny Alversjö fick i slutet på förra veckan ett uppdrag av TV4 att gästa inspelningen av succéserien ”Solsidan” utanför Stockholm. Väl på plats ställdes både Jenny och resterande inom produktionen inför hårda bud från Felix Herngren.

Jenny Alversjö besökte inspelningen av Solsidan säsong 8
Foto: TV4, C More.

Det här måste de som jobbar på inspelningen av Solsidan 2023 se upp för!

TV4 och Nyhetsmorgon gav den eminenta programledaren Jenny Alversjö ett lite unikt uppdrag i slutet på förra veckan. Nämligen att åka och hälsa på under inspelning av succéserien Solsidan, som är i full gång just nu utanför Stockholm.

Väl på plats fick inte Jenny bara uppleva den magiska sommaren utan även en skarp uppmaning från regissören Felix Herngren. Innan Jenny Alversjö fick chansen till en mer djupgående inblick bakom produktionen och bevittna hur en scen går till och hur den Ställde Felix Herngren frågan om hon slagit av sin mobiltelefonen.

– Annars får du böta en whiskyflaska om det ringer under tagning, säger han till Jenny under inslaget.

Att det råder mobilförbud under inspelningsdagar hos näst intill alla produktionsbolag i Sverige är ingen nyhet däremot är boten om en whiskyflaska mer unikt. Det brukar snarare röra sig om att en anställd får som straff att bjuda resten av gänget på fikabröd. 

Whiskytips för dig som jobbar på Solsidan

Är du en av de som jobbar nu under inspelningen av Solsidan säsong 8 och du har missat att slå av ljudet på telefonen så har vi på Filmtopp tagit reda på det billigaste tipset på Whisky som Systembolaget har att erbjuda. Det rör sig om ett kanadensiskt märke Lord Calvert och en flaska om 700 ml kostar 224 kr.

NÄSTA ARTIKEL