Solo: A Star Wars Story har premiär på Cannes

Solo: A Star Wars Story har premiär på Cannes

Uppdaterad 03 juli 2021 kl. 15:37 | Publicerad 06 april 2018 kl. 12:16

Unge Han Solo besöker först Frankrike med Solo: A Star Wars Story.

Star Wars-historien om den unge smugglaren Han Solo kommer först att ha premiär på filmfestivalen i Cannes. Den 15 maj beräknas Solo: A Star Wars Story visas på den franska lilla orten.

Produktionen har kantats av problem med avhoppade regissörer, rykten om bristande skådespel och massor med scener som filmats om. Ron Howard klev in i projektet efter att Phil Lord och Chris Miller plockats bort. Den rutinerade regissören ska efter sin ankomst ha filmat om i stort sett allt material.

Trots all problematik som produktionen har dragits med rapporterar Empire Online att projektet nu är i rätt riktning med siktet inställt på en världspremiär på filmfestivalen i Cannes. Star Wars-filmer på Cannes är ovanligt men har tidigare hänt, bland annat när Klonerna anfaller och Mörkrets hämnd visades för första gången på den lilla franska orten.

I Solo: A Star Wars Story är den unge Han Solo ute på smugglaräventyr och träffar sin framtida vän wookien Chewbacca och Lando Calrissian. Rollistan är fylld med namn som Alden Ehrenreich, Donald Glover, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton, Warwick Davis och Jon Favreau.

Flera nya bilder har tidigare släppts till det kommande rymdäventyret.

Har du höga förväntingar på Solo: A Star Wars Story?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL