Sofie Landgren ny projektledare på Filmtopp

Sofie Landgren ny projektledare på Filmtopp

Filmtopp
28 mars 2021 kl. 14:03

Med fokus på medieproduktion.

Det senaste tillskottet i Filmtopp-familjen är Sofie Landgren, en driven projektledare med utbildning inom TV-produktion.

Filmtopp fortsätter att växa så att det knakar. Under 2020 växte antalet unika besökare med 43,8 procent jämfört med föregående år och trendkurvan fortsätter att peka spikrakt uppåt. Utvecklingen under det första kvartalet 2021 har gått ännu bättre.

Den goda resultatutvecklingen innebär att teamet nu har utökats för att kunna accelerera ännu snabbare.

– Rörligt material är något våra yngre användare uppskattar mer än den traditionella journalistiken. Pandemin har påskyndat processen digital kommunikation i vår bransch något som tar en allt större plats för våra målgrupper. Under årets gång kommer vi därför att lansera flera spännande satsningar för våra läsare och besökare, säger Eric Diedrichs, chefredaktör på Filmtopp.

Projektledaren i fråga heter Sofie Landgren och har en bakgrund inom TV-produktion och kommer att leda arbetet med medieproduktionen hos Filmtopp.

– Vi är väldigt glada över att ha Sofie ombord hos oss. Hon har redan på kort tid visat sin smittande entusiasm och förmåga att driva och inspirera vårt team. Hennes förståelse för hur vi kan fortsätta att vidareutveckla vår avdelning för rörlig media kommer att vara en stor tillgång, säger Sebastian Håkansson, MD på Filmtopp.

Sofie Filmtopp

Inom kort kommer Filmtopp att presentera den första produkten från denna satsning.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL