Snyder ger uppdatering om Wytches-serien

Snyder ger uppdatering om Wytches-serien

Johan Samuelsson Krantz
04 mars 2024 kl. 12:03

Wytches blir animerad TV-serie – detaljer avslöjas om projektet

Förväntningarna är höga när Scott Snyders mörka och skrämmande skapelse "Wytches" förbereder sig för sin animerade debut.

Den animerade TV-serien Wytches, baserad på den skrämmande serietidningen med samma namn, får nu enligt Screenrant en officiell premiärplan och produktionsuppdatering. Det är författaren bakom serietidningen själv, Scott Snyder, som delar med sig av en uppdatering om projektet som annonserades för drygt ett år sedan.

I centrum av berättelsen hittar vi tonårsflickan Sailor, som spelas av en ännu inte annonserad skådespelerska. Sailor och hennes familj flyttar till den mystiska staden Litchfield efter att Sailors mobbare försvunnit i deras förra hemstad och det ryktades att Sailor hade mördat henne.

Inga skådespelare har ännu tillkännagivits för några av rollerna.

Arbetet med Wytches går framåt

Serien förväntas släppas år 2025 och Snyder avslöjade nyligen att manuset till säsongsfinalen av den kommande serien nyligen slutförts. Han betonar också sin stolthet över manusförfattarnas jobb.

– Ser fram emot att ni ska få se det här. Väldigt stolt över allt fantastiskt arbete av författarna. Läskigt som fan, mycket hjärta, skriver Scott Snyder på X (f.d. Twitter).

Snyder avslöjar också i inlägget att han nu ska ha några månaders ledigt innan arbetet med säsong 2 inleds.

Den animerade serien Wytches är ett projekt för Prime Video och annonserades av Amazon redan i februari 2023. Enligt Screenrant tittade Brad Pitts produktionsbolag på möjligheten att adaptera Wytches redan 2014, men då var planen en långfilm.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL