Snart premiär för Modern Family säsong 10

Snart premiär för Modern Family säsong 10

Uppdaterad 05 juli 2021 kl. 10:07 | Publicerad 18 oktober 2018 kl. 11:10
ANNONS
ANNONS
Modern Family säsong 10
Säsongspremiär med dubbelavsnitt för Modern Family på FOX söndag den 28/10 kl 21.00.

Modern Family är tillbaka på FOX med nya avsnitt söndag den 28 oktober kl 21.00. Precis innan serien hade säsongspremiär i USA i september släppte skaparen Christopher Lloyd nyheten att familjerna kommer drabbas av ett dödsfall. Det spekuleras även i om detta blir den absolut sista säsongen eller om det kommer en elfte av denna hyllade och populära serie som hade premiär år 2009.

Vem som lämnar serien denna säsong verkar ingen annan än skaparen själv veta, än så länge. Så många är de fans som fruktar säsongen som även kan komma att bli den sista och samtidigt den mest känslosamma. Julie Bowen (som spelar Claire Dunphy) sa i en intervju med The Hollywood Reporter i september att så vitt hon vet så är detta den sista säsongen. Hon är dock inte redo att ta adjö ännu och om hon erbjuds en möjlighet att fortsätta sin roll som Claire Dunphy så skulle hon tacka ja.

Julie Bowen: ”Man har sagt att det är sista säsongen. Våra kontrakt går ut. Vi är klara. Vi avslutar nu. Men om någon kommer in genom dörren med en handfull kontanter och säger: Då kör vi igen, så skulle vi alla säga ja, men det har ännu inte hänt”.

Vad som väntar oss i säsong 10:

Klanen Pritchett-Dunphy-Tucker sätter igång mer än ett fyrverkeri vid den årliga fjärde juli-paraden. Men allt blir ändå inte riktigt som de tänkt sig och är vana vid, men de löser det på allra bästa sätt. Precis som vanligt. I efterföljande avsnitt snubblar Phil över en ny spännande karriärmöjlighet medan Claire förhandlar med sin pappa Jay om en eventuell sammanslagning med ett annat ”hippieliknande” företag. Gloria ifrågasätter om Mannys nya flickvän finns på riktigt och Haleys förhållande sätts på prov. Samtidigt kämpar Alex med sina framtidsplaner efter college och Luke har äntligen bestämt sig för att fokusera på detsamma. Allt detta medan alla i klanen Pritchett-Dunphy-Tucker ska hantera en familjemedlems död.

Modern Family har säsongspremiär med dubbelavsnitt på FOX söndag den 28 oktober kl 21.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL