Snart premiär för den andra säsongen av The Chelsea Detective

Snart premiär för den andra säsongen av The Chelsea Detective

Axel Diedrichs
21 november 2023 kl. 09:11

Kriminalaren på väg med nya avsnitt till SVT Play

Snart får vi se den brittiske kriminalaren "The Chelsea Detective" säsong 2 med Adrian Scarborough tillbaka i rollen som Max Arnold.

Har du stora planer på att fylla kvällarna med spännande fall i höst? Då kan en räddning snart vara här. I den omtyckta kriminalaren The Chelsea Detective som kom ut förra året lärde vi känna den nyskilde kommissarien Max Arnold (spelad av Adrian Scarborough) som löser fall i Chelsea, som är en av Londons finare stadsdelar. Vid sin sida har han kriminalinspektör Layla Walsh, en ny kollega som är med honom för att utreda "glamorösa" mordplatser. 

Snart premiär för den andra säsongen av Chelsea Detective
Foto: Acorn TV.

Det här händer i The Chelsea Detective säsong 2

Flera spännande fall väntar mycket riktigt i den kommande säsongen av The Chelsea Detective. I det första avsnittet av den nya säsongen leder ett rån och ett mord på ett konstgalleri vår detektivduo in i den exklusiva konstvärlden. I det andra avsnittet avlider en kvinna på ett lyxig äldreboende under mystiska omständigheter. I det tredje avsnittet mördas en framgångsrik psykoterapeut på sin privata mottagning och de första spåren leder mot en patient med kriminellt förflutet. I säsongens fjärde och sista avsnitt ska Max Arnold och Layla Walsh reda ut svartsjuka, familjekonflikter och företagsrivalitet för att få tag på mördaren. 

Det första avsnittet av "The Chelsea Detective" säsong 2 har premiär på SVT Play lördagen den 25 november. I samma veva rullar den första säsongen upp på SVT1.

NÄSTA ARTIKEL