Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kingsman 3 bjuder in nya skådespelare

Kingsman 3 bjuder in nya skådespelare

Kristian Andersson | Nyhet
13 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
13 augusti 2018

"Kingsman 3" är på gång – Och vi verkar få se nya bärande rollinnehavare.

Taron Egerton

Kingsman-filmerna går hem hos publiken, och snart kommer vi att få kliva in ännu en gång i spion-universumet. Den tredje filmen väntas påbörja sin inspelning i januari 2019. Troligtvis kommer vi att få se nya tongivande skådespelare med bärande roller göra entré. Utöver den tredje filmen finns ännu större planer för Kingsman. 

Redan i juni fick vi veta att Matthew Vaughn kommer att göra en tredje Kingsman-film. Han uppges även ha planer på ännu en film betitlad The Great Game, med vilken regissören vill åka tillbaka i tiden för att utforska hur Kingsman-teamet opererade i början av 1900-talet. Amerikanska medier påstår att detta i sin tur ska bädda för åtta timmar lång Kingsman-serie.

That Hashtag Show rapporterar att vi i Kingsman 3 kommer att få se två nya viktiga karaktärer, där en av dem är ungdomen Conrad och att han, likt Eggsy, är kaxig och charmig. Conrad är son till en Brittisk hertig och försöker hitta en väg att tjäna sitt hemland under första världskriget. Kanske får han hjälp av Kingsman att göra just detta. Den andra karaktären som sägs presenteras är äldre och ryktas spelas av Ralph Fiennes.

Är du sugen på mer av Kingsman?

NÄSTA ARTIKEL