Snart kommer Rambo tillbaka till biograferna

Snart kommer Rambo tillbaka till biograferna

Eric Diedrichs
Uppdaterad 06 juli 2021 kl. 15:07 | Publicerad 02 mars 2019 kl. 13:03

I höst ser vi mer av den hårdhudade actionhjälten.

Sylvester Stallone som John Rambo.
Sylvester Stallone som John Rambo. Foto: Lionsgate.

Sylvester Stallones älskade actionhjälte John Rambo har levererat galna actionscener i över 35 år. Men det är inte över än. I höst kommer den ärrade Vietnamveteranen tillbaka till biograferna.

I filmens värld fick vi först bekanta oss med den traumatiserade Vietnamveteranen John Rambo i First Blood (1982), som baserades på ett manus av huvudrollsinnehavaren Sylvester Stallone. Rambo blev en omedelbar actionikon och en filmserie var född.

Vi har sedan en tid vetat att en femte Rambo-film har varit under utveckling, men arbetet verkar gå lite snabbare än vad vi trott. Nu rapporterar Moviefone att filmen, som har fått namnet Rambo: Last Blood, förväntas ha premiär redan nu i höst. Närmare bestämt den 20 september.

Denna gången reser Rambo ner till Mexiko för att rädda sin väns kidnappade dotter. Väl på plats inser han att han har att göra med en av landets farligaste karteller.

Rambo: Last Blood regisseras av Adrian Goldberg och för manuset står Sylvester Stallone och Mathew Cirulnick. Filmtiteln hintar om att detta blir den sista Rambo-filmen, men om så verkligen är fallet återstår att se.

Rambo: Last Blood har premiär den 20 september 2019. Ska du se filmen?

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL