Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snabba Cash blir originalserie på Netflix

Snabba Cash blir originalserie på Netflix

Axel Diedrichs | Nyhet
20 juni 2019
Axel Diedrichs | Nyhet
20 juni 2019

Efter "Störst av allt" kommer nu serien "Snabba Cash".

Filmerna tog den svenska biopubliken med storm. Det har gått sex år sedan den sista delen och nu har nyheten landat att en Snabba Cash serie är på väg till Netflix.

Nästa svenska originalserie på Netflix blir alltså en fortsättning på den fängslande berättelsen om JW:s resa in i den kriminella världen. Författaren Jens Lapidus som skrivit böckerna har utvecklat den kommande Snabba Cash seriens berättelse tillsammans med manusförfattaren Oskar Söderlund (Gråzon, Ettor & Nollor).

"Jag har längtat efter en fortsättning på Snabba Cash... Det kommer att bli fantastiskt", kommenterar Lapidus i ett pressmeddelande.

Netflix berättar följande om seriens handling:

”Den nya originalserien utspelar sig i Stockholm tio år efter händelserna i Snabba Cash-trilogin. Miljön är livlig där jakten på status och pengar är starkare än någonsin. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit än mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.”

Den nya serien förväntas spelas in i Stockholm under 2020. För att fördriva tiden med lite härlig långläsning kan du dyka ned i vår intervju med en av filmernas stjärnor Matias Varela!

Ser du fram emot en Snabba Cash serie?

NÄSTA ARTIKEL