Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Slasherversion av Grinchen kommer till jul

Slasherversion av Grinchen kommer till jul

Kristian Andersson | Nyhet
10 oktober 2022
Kristian Andersson | Nyhet
10 oktober 2022

Badass Grinchen på gång

Vi har sett flera versioner av Grinchen tidigare, Dr. Seuss skapelse som verkligen inte gillar julen och allt vad den står för. Men denna nya versionen av Grinchen har ett nytt intresse under juletid – och det är att slakta.

Vi rapporterade förra veckan att David Harbour är aktuell till vintern med en mörk julfilm som går under namnet Violent Night. Nu kommer det en till julfilm av det mörkare och blodigare slaget, och denna gången är det produktionsbolaget XYZ som meddelar att de har en julklapp åt oss i form av en nyversion av klassiska Grinchen – fast denna gång kommer den inte att bli lika barnvänlig.

Den nya filmen går då under titeln The Mean One och kommer ha amerikansk premiär redan den 15 december i år. Om den kommer till den nordiska marknaden är ännu inte tillkännagivet.

Filmen kommer till viss del likna originalberättelsen, men beskrivs som en parodi och i det här fallet bor "The Mean One" på ett berg, högt över staden Newville, dit Cindy You-Know-Who återvänder i filmen, rapporterar Bloody Disgusting.

Denna nya Grinch är extremt vresig, inte minst under juletid, och man ska nog akta sig för att reta upp honom med tanke på att han för tjugo jular sedan ska ha slaktat hela Cindys familj.

Huvudrollen i filmen spelas av David Howard Thornton. Övriga skådespelare i filmen ikluderar Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler och Amy Schumacher. Manuset till filmen är skrivet utav Flip och Finn Kobler och regin är det Steven LaMorte som står för.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL