Gränslandet 2023

Slagsmål i Gränslandet – deltagare tvingas lämna Robinson

Uppdaterad 30 april 2023 kl. 06:04 | Publicerad 24 april 2023 kl. 08:04

Anders Lundin dyker upp på ön

Måndagens avsnitt av "Gränslandet" tar sig en oväntad vändning när deltagarna Dennis Boelius och Zeki Demir hamnar i storbråk. Anders Lundin dyker upp för att meddela att en av dem måste lämna "Robinson".

Spoiler-varning! Artikeln innehåller händelser från dagens avsnitt (24 april) av "Gränslandet" 2023. Läs inte vidare om du inte sett det.

Dennis Boelius anländer och byter ut mot Fabian Turkalj i Gränslandet där de utröstade från Robinson kan tävla om en chans tillbaka. Den nyanlände deltagaren hinner inte stanna länge på sin nya ö innan saker och ting håller på att gå illa för honom. 

Slagsmål i Gränslandet – deltagare tvingas lämna Robinson
Dennis Boelius i Gränslandet. Foto: TV4.

Slagsmål i Gränslandet får deltagare att tvingas lämna Robinson

Zeki Demir verkar redan i början sur över Dennis närvaro och att han bytte ut Fabian. Lite senare i avsnittet, när deltagarna inte filmas, utlöses ett bråk och när kamerorna når fram hörs en skrikandes Zeki och Dennis syns liggande på rygg i sanden.

–Jag hör nåt duns sen skrik och sen vänder jag mig om och då ligger ju Zeki ovanpå Dennis och ska slå honom. Och han är väldigt nära, han är väldigt arg, säger Camilla Widing när hon återberättar vad som hände.

– Jag fattar inte vad som hände. Jag är helt såhär, jahopp, här ligger jag, säger Dennis. Han uttrycker också att han tror att Zeki redan bestämt sig för att spela hotfull och försökte rubba Dennis genom att brotta ned honom och hota med knytnävsslag.

I en intervju med Aftonbladet berättar Dennis att han märkte att det var något vajsing och aggressivt med Zeki när han hamnade där. När Dennis sade till Zeki att ingen knappt skulle komma ihåg honom eftersom att han åkte ut efter fyra dagar, så menar han att det brast i Zeki. 

– Jag stod helt stilla och han gick emot mig och tryckte ner mig under vattnet. När jag sliter mig loss så ser jag att Milla och Elin springer mot stranden, säger Dennis Boelius till Aftonbladet och fortsätter:

– Han tryckte huvudet mot mitt ansikte, som en mini-skallning, sen till slut skallar han till mig ordentligt så att jag hamnar på backen. Han sätter sig över mig och mular mig med sand.

Slagsmål i Gränslandet – deltagare tvingas lämna Robinson
Foto: TV4.

Zeki som har hamnat i konflikter med flera andra deltagare har dock en annan syn på vad som hände.

– Hade jag velat slå Dennis då hade jag gjort det, vem hade kunnat hindrat mig, han var under mig. Jag bara släppte, gick och satte mig åt sidan, säger Zeki i programmet. Han trycker då på att Dennis provocerade honom.

Anders Lundin anländer senare till ön och levererar nyheterna till resten av gruppen att Zeki har fått lämna Robinson. Efter att Anders har gått verkar de andra lättade att Zeki har lämnat programmet och kommenterar hur lugnt det nu blivit på ön.

Du följer "Robinson" och "Gränslandet" på TV4, TV4 Play och C More.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL