Yellowjackets (säsong 1, avsnitt 1)

Yellowjackets säsong 3 bekräftad – då förväntas den ha premiär

  • SkyShowtime
Filmtopp
21 maj 2023 kl. 09:05

SkyShowtimes flaggskepp har vind i seglet

Nu går den andra säsongen av SkyShowtimes älskade skräckserie i mål. Lyckligtvis vet vi att "Yellowjackets" säsong 3 är bekräftad samt när den förväntas ha premiär.

Yellowjackets med Christina RicciJuliette Lewis och flera har kommit att bli en riktig favorit bland SkyShowtimes prenumeranter. Den andra säsongen följde upp en lyckad första vända, och nu längtar fansen efter mer. Om du befarar att serien skulle ta slut redan här, så kan du stoppa din oro i en säck och dumpa den i närmsta ödelagda flod. Yellowjackets säsong 3 är bekräftad av streamingtjänsten!

Redan i april gick SkyShowtime ut med nyheten om att de bygger vidare på deras succéserie. Chris McCarthy, VD på Showtime och Paramount Media Networks, betonade då hur viktig serien är för dem och att den passar perfekt in på deras varumärke. Han lade även till följande: 

– Med Yellowjackets framgångsrika första säsong och den uppdämda förväntan inför säsong två ville vi maximera vårt momentum med en tidig förnyelse av säsong tre. Seriens ambition överträffas endast av dess genomförande, så jag tackar det otroliga kreativa teamet bakom produktionen för att ha gjort den till en sådan framgång.

Yellowjackets säsong 3 bekräftad – då förväntas den ha premiär
Foto: SkyShowtime.

När kommer Yellowjackets säsong 3?

Nu när vi vet att det kommer en till säsong återstår frågan när vi får se den. SkyShowtime har ännu inte gått ut med något spikat datum, men det går att ha en god aning baserat på de tidigare säsongernas produktionstakt. Medan den första säsongen rullade mellan november 2021 – januari 2022 gick den andra säsongen mellan mars – maj 2023. Med det sagt förväntas serien komma tillbaka med nya avsnitt under sensommaren/hösten 2024. 

Filmtopp uppdaterar dig så snart ett officiellt premiärdatum för den tredje säsongen av "Yellowjackets" blivit känt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL