TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
10 oktober 2023 kl. 10:10

Streamingtjänsten släpper nya originalproduktioner

Nu har vi fått ta del av höjdpunkterna bland alla nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023.

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: SkyShowtime.

Frasier (säsong 1)

Frasier är en komediserie som utspelar sig i Seattle och följer den vältaliga och pompösa radioprataren dr Frasier Crane (Kelsey Grammer), hans fräcka radioproducent Roz (Peri Gilpin), hans tävlingslystna, intellektuella bror Niles (David Hyde Pierce), deras griniga far Martin (John Mahoney) och hans något udda inneboende sjuksköterska Daphne (Jane Leeves). Frasier blandar fantastiska karaktärer, sofistikerade och smarta ordvitsar och skojig fysisk komedi, vilket bevisar att skratt är bästa terapin. Fråga bara den frenetiskt frustrerade dr Frasier Crane.

"Frasier" har premiär den 3 november. 

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: SkyShowtime.

Fellow Travelers (säsong 1)

Fellow Travelers har skapats av Oscarsnominerade Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland) och baseras på romanen av Thomas Mallon. Det är en episk kärlekshistoria och politisk thriller som följer den flyktiga kärlekshistorien mellan två mycket olika män. Matt Bomer spelar den karismatiske Hawkins Fuller, som har en karriär bakom kulisserna inom politiken. Hawkins möter Tim Laughlin (Jonathan Bailey), en ung man med starka ideal. De inleder en kärlekshistoria samtidigt som Joseph McCarthy och Roy Cohn förklarar krig mot omstörtande och sexuellt avvikande människor och inleder en av de mörkaste perioderna i 1900-talets amerikanska historia.

"Fellow Travelers" har premiär den 19 november.

Dreamland – fortsättning på säsong 1

Dreamland är ett drama med hjärtat på rätta stället om hemligheter, lögner, kärlek och strävan i en familj med fyra systrar. Serien utspelar sig i den brittiska kuststaden Margate och är en mörk komedi som utforskar kvinnliga relationer över generationsgränserna. Den äldsta systern Trish (Agyeman) är gravid för tredje gången och hennes två systrar Clare (Gabby Best), Leila (Aimee-Ffion Edwards) springer runt henne tillsammans med sin mamma (Frances Barber) och mormor (Sheila Reid). Men när deras andra syster, Mel (Allen), plötsligt dyker upp i deras liv igen hotar hennes återkomst att destabilisera hela familjen.

Nya avsnitt den 21 november. 

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: SkyShowtime.

Kodnamn: Annika – fortsättning på säsong 1

Den finska polisen Emma Haka håller fortfarande på att avsluta sin utbildning som hemlig agent när hon skickas på uppdrag in i Stockholms korrupta värld inom konsthandeln. Den lugna och samlade Emma tar sig an sitt vilda och eldiga alias Annika Stormare med målet att komma närmare galleristen Rasmus Ståhlgren, misstänkt i ett ärende som byggs upp mot den tidigare oåtkomlige penningtvättaren Blanko. När utredningen tar Emma djupare ner i den undre världen börjar linjerna suddas ut mellan henne och Annika, som en gång levde och har lämnat ett trassligt nät av mysterier bakom sig. För att hålla sig i Blankos spår måste Emma göra val som kan förändra livet för henne och hennes nära och kära för alltid – och samtidigt försöka att inte tappa bort sig själv.

Nya avsnitt den 4 november.

Fleeting Lies – fortsättning på säsong 1

En månad före sitt bröllop, och strax innan hon utses till chef för företaget, blir Lucía (Elena Anaya) förrådd av Santi (Quim Gutiérrez), hennes rival om befordran. På grund av det anklagas Lucía för industrispionage och hon får sparken utan att man tar hänsyn till omständigheterna. Plötsligt tar Lucías liv och framtid en abrupt vändning mot det osäkra och hon står inför ett stort dilemma: hur ska hon berätta för sin pojkvän Basilio (Hugo Silva) och hans barn att hennes karriär har gått utför och, vad som är ännu värre, att hon inte längre kommer att få den lön som hela familjen är beroende av?

Nya avsnitt varje vecka. 

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: SkyShowtime.

Poker Face

Poker Face är en serie i 10 avsnitt med ”veckans mordgåta” som följer Charlie (Natasha Lyonne), som har en unik förmåga att upptäcka när någon ljuger. Hon ger sig ut på vägarna med sin Plymouth Barracuda och överallt där hon stannar till möter hon nya karaktärer och märkliga brott som hon bara måste lösa. Serien är skapad, skriven, regisserad och exekutivt producerad av flerfaldigt Oscarsnominerade filmskaparen Rian Johnson som har skrivit, regisserat och producerat succéfilmerna Knives Out. Förutom Lyonne medverkar även Adrien Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg och Ellen Barkin i den här serien på 10 avsnitt.

Nya avsnitt varje vecka. 

The Family Stallone är ett bisarrt försök till familjeterapi
Foto: SkyShowtime.

The Family Stallone

Efter att ha spelat några av de mest legendariska karaktärerna i filmhistorien är den trefaldigt Oscarsnominerade Sylvester Stallone redo att ge kamerorna tillgång till vad han anser vara den största rollen i sitt liv: pappa. Den här nya serien med Stallones tre döttrar, fru och honom själv i huvudrollerna erbjuder en plats vid bordet hos en av Hollywoods mest kända familjer.

Nya avsnitt varje vecka.

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: SkyShowtime.

Special Ops: Lioness

Från Oscarsnominerade Taylor Sheridan kommer Special Ops: Lioness som är baserad på ett verkligt program och följer Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), en något oslipad men passionerad ung marinsoldat som rekryterats för att delta i uppdragsteamet Lioness för att hjälpa till att knäcka en terroristorganisation inifrån. Zoe Saldaña spelar Joe, stationschef för Lioness-programmet med uppgift att träna, hantera och leda sina kvinnliga hemliga agenter. I rollerna ser vi även stjärnor som Michael Kelly, Morgan Freeman och Nicole Kidman.

Nya avsnitt varje vecka.

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: Universal Pictures.

Knock at the Cabin

I denna nya thriller från visionära filmskaparen M. Night Shyamalan hålls en semestrande familj fången i en avlägsen stuga av fyra beväpnade främlingar som tvingar dem att fatta ett omöjligt beslut för att förhindra apokalypsen. I Knock at the Cabin ser vi stjärnor som Dave Bautista (Dune), Emmynominerade Jonathan Groff (Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Old), nykomlingen Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) och Rupert Grint (Harry Potter-filmerna).

TIPS: nya filmer och serier på SkyShowtime i november 2023
Foto: Focus Features.

TÁR

Från regissören, manusförfattaren och producenten Todd Field kommer TÁR, med Cate Blanchett som den ikoniska musikern Lydia Tár. Filmen utforskar maktens föränderliga egenskaper, dess konsekvenser och varaktighet i vår moderna värld.

 

NÄSTA ARTIKEL