Dungeons and Dragons - Honor Among Thieves

TIPS: Nu kan du äntligen streama fantasyfilmen med Hugh Grant och Chris Pine

  • SkyShowtime
Filmtopp
12 september 2023 kl. 10:00

Premiär för Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves på Sky Showtime

I dag är det äntligen streamingpremiär för vårens storfilm "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves", med stjärnor som Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez och Regé-Jean Page i rollerna. Med premiär i dag kan du streama "Dungeons & Dragons"-filmen på SkyShowtime.

I våras intog fantasyrullen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves biograferna med dunder och bra. Filmen var efterlängtad av fans av bordsrollspelet som den baserades på, men även en stor publik utan koppling till spelet charmades av denna fartfyllda äventyrsfilm.

Handlingen kretsar kring en charmerande tjuv och ett gäng osannolika äventyrare. Tillsammans får de i uppdrag att hämta en förlorad relik, men när de stöter på fel personer går saker och ting farligt snett. Filmen har ett härligt tempo, är proppad till bredden med actionfyllt äventyr har gott om inslag av komedi för att göra det hela ännu mer njutbart.

I den stjärnspäckade skådespelarensemblen hittar vi namn som Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis och Hugh Grant m.fl. Filmen är regisserad av John Francis Daley och Jonathan Goldstein. Duon har även skrivit manuset tillsammans med Michael Gilio.

TIPS: Nu kan du äntligen streama fantasyfilmen med Hugh Grant och Chris Pine
Foto: UIP.

Premiär för Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves på Sky Showtime

"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" hade svensk biopremiär den 29 mars och har sedan en tid funnits tillgänglig att hyra eller köpa digitalt på diverse plattformar, men det är först nu den blir tillgänglig att streama för den som inte känt sig manad att hyra eller köpa filmen. Med premiär i dag, den 12 september, finns Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves att streama på SkyShowtime i Sverige.

I skrivande stund kan filmen stoltsera med imponerande 7,3 i betyg på IMDb samt ett Metascore på 72 – den tycks med andra ord falla de flesta i smaken.

"Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" klockar in på 134 fullpackade minuter och har en rekommenderad åldersgräns från 11 år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL