Höjdpunkter på SkyShowtime i juli och augusti 2023 – sommarpremiärer

Streamingpremiär för Bupkis med Pete Davidson och Joe Pesci

  • SkyShowtime
Filmtopp
04 augusti 2023 kl. 07:00

Nu kommer komediserien till Sverige

I dag är det premiär för "Bupkis" på SkyShowtime. I rollerna ser vi bland andra Joe Pesci, Edie Falco och Pete Davidson, som också har varit med och skapat serien.

I våras var det premiär för komediserien Bupkis på Peacock i USA, nu kommer den hit till Sverige via SkyShowtime. I serien, som är skapad av bland andra Pete Davidson, får vi ta del av en fiktiv version av Davidsons liv. Serien har därmed jämförts med Louie av Louis C.K. och Curb Your Enthusiasm av Larry David.

Utöver Pete Davidson, som spelar huvudrollen, ser vi skådespelare som Edie Falco och Joe Pesci. Bland gästrollerna hittar vi också Charlie Day, Steve Buscemi och Sebastian Stan.

Detta handlar Bupkis om

Bupkis är en helt ny komedi som följer Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) när han försöker hantera unik familjedynamik och komplexiteten som berömmelse innebär när man ska skapa meningsfulla relationer. I denna råa, halvt självbiografiska serie ser vi Davidson i huvudrollen, tillsammans med Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) och Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) och en stjärnspäckad birollslista i en serie som står mittemellan realitet och absurditet för att på bästa sätt kunna visa hur det är att vara Pete Davidson. Välkommen till Bupkis.

Den första säsongen består av åtta stycken avsnitt stycken avsnitt. I USA släpptes alla på ett bräde, här i Sverige blir de två första avsnitten tillgängliga den 4 august, för att sedan släppas ett veckovis.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL