Se de första bilderna och trailern för Veronika – med Alexandra Rapaport

SkyShowtime släpper reklamabonnemang – så mycket kostar det

  • SkyShowtime
Axel Diedrichs
16 februari 2024 kl. 14:02

Finns tillgängligt från och med den 23 april

Om drygt två månader lanserar SkyShowtime ett billigare abonnemang med reklam. Här hittar du alla olika priser som gäller på streamingtjänsten.

Idag presenterar SkyShowtime lanseringen av ett nytt abonnemang, kallat Standard med annonser, som kommer att komplettera det befintliga abonnemanget som i samma veva kommer att byta namn till Standard Plus. I det nya abonnemanget kommer annonser att ingå, medan Standard Plus fortsätter att vara fri från reklam. Standard med annonser förväntas vara tillgängligt från och med den 23 april.

SkyShowtime släpper reklamabonnemang – så mycket kostar det
Den nya dramaserien "Veronika" kommer snart till SkyShowtime.

SkyShowtime släpper reklamabonnemang – så mycket kostar det

Reklamabonnemanget som släpps blir inte utan kostnad, men däremot betydligt billigare än deras Standard Plus-paket. Närmare bestämt blir det 40 kronor billigare per månad. 

Så här säger SkyShowtimes VD Monty Sarhan i ett pressmeddelande i samband med nyheten: 

– SkyShowtime har alltid arbetat för att erbjuda fantastisk underhållning till ett fantastiskt pris. Vi fortsätter att investera i att ta det bästa från Hollywood och spännande lokalt innehåll till kunder på våra marknader. Och med lanseringen av vårt nya annonsunderstödda abonnemang fortsätter SkyShowtime att vara ledande vad gäller det värde vi ger konsumenterna med ett ännu mer prisvärt underhållningsalternativ för hela familjen. Vårt Standard med annonser-abonnemang erbjuder samma storfilmer och serier som vårt Standard Plusabonnemang till ett attraktivt pris. Vi är glada att kunna ge kunderna större valfrihet och fantastiska priser på alla våra marknader.

Priser för SkyShowtimes olika abonnemang:

Standard (till 22 april 2024) = 79 kr

Standard Plus (från 23 april 2024) = 99 kr

Standard med annonser (från 23 april 2024) = 59 kr

Standard med annonser, årsabonnemang (från 23 april 2024) = 479 kr

Standard Plus, årsabonnemang (från 23 april 2024) = 789 kr

Senaste nytt i SkyShowtimes utbud

SkyShowtime, som har de senaste filmerna från både Paramount Pictures och Universal Pictures, kommer att visa ännu fler storfilmer och är på väg att återigen ha nästan 50 % av alla stora Hollywood-filmer. Kommande storfilmer inkluderar: Asteroid City från Wes AndersonMission: Impossible – Dead Reckoning, Golden Globe-belönade OppenheimerPAW Patrol: The Mighty Movie och Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

SkyShowtimes utbud av nya och exklusiva program samt originalprogram som kommer 2024 inkluderar: A Gentleman in MoscowApples Never FallBargainHALO (säsong 2), KnucklesLawmen: Bass ReevesMary & GeorgeSexy BeastStar Trek: Discovery (säsong 1–5), TedThe CurseThe Family Stallone (säsong 2), The Tattooist of Auschwitz och Veronika.

SkyShowtime fortsätter även att investera i lokala program. Under 2024 kommer abonnenter att ha tillgång till ett ännu större utbud av lokala serier och filmer från Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige och Rumänien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL