Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Dungeons and Dragons - Honor Among Thieves

Nya filmer och serier på SkyShowtime i september 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 augusti 2023

Svenska originalserien får nu premiär

Nu presenterar SkyShowtime vilka nya filmer och serier som kommer till streamingtjänsten i september. Bland dem hittar vi den svenskfinska originalproduktionen "Kodnamn: Annika".

Under september på Sky Showtime släpps en handfull nya filmer och serier. En titel som är extra värd att lägga på minnet är Kodnamn: Annika, som är streamingtjänstens första svenskfinska produktioner. Därtill har vi mordgåtan Poker Face av Rian Johnson och streamingpremiär för äventyrsfilmen Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves.

Intressant nog har SkyShowtime ännu inte gått ut med något premiärdatum för vare sig Kodnamn: Annika eller Poker Face, allt vi vet är att de släpps i september.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i september 2023

The Winner
Foto: SkyShowtime

The Winner (säsong 1)

The Winner är en familjekomedi om Viktor Hudák (Ady Hajdu), en fiktiv premiärminister i ett litet europeiskt land som avslutar sin karriär inom politiken för att återgå till vardagen. Men när hans efterträdare radikalt kullkastar all politik, som han ägnat en livstid åt att bygga upp, inser han snabbt att en före detta premiärminister har mycket lite makt.

I ett försök att visa att han fortfarande är relevant försöker han ta steget upp och ta ledningen hemma där han bor med sin fru och tre döttrar. Men efter att ha tillbringat så lång tid borta från dem – och utan att förstå hur den verkliga världen fungerar – upptäcker han en familj som länge har vant sig vid att leva utan honom och en grupp kvinnor som är överlägsna alla politiska motståndare han har mött under sin politiska karriär. Ivana Chýlková och Milan Ondrík spelar också i serien.

Premiär: 4 september

Dungeons and Dragons kommer till SkyShowtime
Hugh Grant i Dungeons and Dragons: Honour Amoung Thieves. Foto: Paramount Pictures

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (film)

En charmerande tjuv och ett gäng osannolika äventyrare ska genomföra en storslagen kupp för att hämta en förlorad relik, men det går farligt snett när de möter fel personer. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves tar den rika världen från det legendariska rollspelet till bioduken i ett roligt och actionfyllt äventyr. Här på Filmtopp fick filmen positivt respons från vår chefredaktör Eric Diedrichs.

Premiär: 12 september

m3gan
M3GAN kommer nu till SkyShowtime. Foto: Universal Pictures

M3GAN (film)

M3GAN är en fantastisk artificiell intelligens, en verklighetstrogen docka som har programmerats för att bli ett barns bästa kompis och en förälders största stöd. Dockan har designats av den lysande robotingenjören Gemma (Allison Williams) och kan lyssna, titta och lära sig när hon blir kompis och lärare, lekkamrat och livvakt åt det barn som hon kopplas till.

När Gemma plötsligt måste ta hand om sitt föräldralösa syskonbarn, 8 år gamla Cady (Violet McGraw) är hon dåligt förberedd på att bli förälder. Hon utsätts för intensiv press på jobbet och bestämmer sig därför för att koppla sin M3GAN-prototyp till Cady – ett beslut som kommer att få konsekvenser hon aldrig kunde ana. Även M3GAN möttes av fin respons här på Filmtopp.

Premiär: 13 september

Fasion House
Foto: SkyShowtime

Fashion House (säsong 1)

En antologiserie med långfilmsdokumentärer, som kikar in bakom kulisserna hos några av världens mest kända modehus – Gucci, Burberry och Versace – för att avslöja deras berättelser. Varje film öppnar dörrarna till en notoriskt exklusiv värld och kartlägger framgångar och motgångar hos några av de mest berömda formgivarna i modern historia. Med ett brett urval hämtat från stora arkiv – och med hjälp av medverkande som Anna Wintour och Christopher Bailey – visar dessa filmer historier inifrån dessa ikoniska varumärken.

Premiär: 20 september

Eight for Silver
Foto: SkyShowtime

Eight For Silver (film)

I slutet av 1800-talet blir en tidigare, fredlig och avlägsen by attackerad – men av vem eller vad är det ingen som vet. Bybor sprider rykten om ett förbannat land, övernaturliga krafter och till och med demoniska varelser, allt eftersom försvinnandena och dödandet fortsätter. Patologen John McBride anländer för att undersöka faran, bara för att upptäcka något mycket mörkare och mer olycksbådande än han någonsin kunnat föreställa sig.

Premiär: 29 september

Kodnamn: Annika
Stillbild ur Kodnamn: Annika. Foto: SkyShowtime

Kodnamn: Annika (säsong 1)

En svensk-finsk kriminalserie om den finska konstförfalskningsutredaren Emma, som arbetar under täckmantel för att infiltrera en auktionsfirma i Stockholm och utreda deras koppling till en ökänd penningtvättare som kallas "Blanko" För att inte upptäckas väljer Emma täckmanteln Annika, ett hetlevrat socitetslejon som lever för vilda fester, droger och alkohol och är raka motsatsen till den kyliga, lugna och samlade person Emma egentligen är. Men genom att bli Annika måste Emma konfrontera minnen
från det förflutna som hon har försökt glömma.

Premiär: 30 september

Poker Face
Natasha Lyonne i Poker Face. Foto: SkyShowtime

Poker Face (säsong 1)

Skapad av Rian Johnson – mannen bakom Knives Out – kommer nu en serie på 10 avsnitt där "veckans mordgåta" står i centrum. Här följer vi Charlie (Natasha Lyonne), som har en unik förmåga att upptäcka när någon ljuger. Hon ger sig ut på vägarna med sin Plymouth Barracuda och överallt där hon stannar till möter hon nya karaktärer och märkliga brott som hon bara måste lösa.

Förutom Lyonne ser vi även skådespelarna Adrien Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg och Ellen Barkin.

Premiär: 15 september

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mer om SkyShowtimes kommande utbud.

NÄSTA ARTIKEL