Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2023

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2023

  • SkyShowtime
Filmtopp
25 maj 2023 kl. 13:05

Från Kamikaze till Ticket to Paradise – här är höjdpunkterna på SkyShowtime i juni

SkyShowtime bjuder på sommarunderhållning i form av ytterligare övergivna HBO-produktioner, Star Trek och en rad sevärda filmer. Här hittar du höjdpunkterna bland de nya filmer och serier som kommer till SkyShowtime i juni 2023.

Nya serier på SkyShowtime i juni 2023

Nya serier på SkyShowtime i juni 2023
Foto: SkyShowtime.

Kamikaze – 12 juni

Kamikaze följer den tuffa och charmiga 18-åriga Julie (Marie Reuther) på hennes resa för att återupptäcka sig själv efter att hon förlorat sina föräldrar och sin bror i en flygkrasch. Plötsligt är hon ensam i ett stort hus med dyra bilar i garaget och, teoretiskt sett, allt som de flesta bara kan drömma om: ungdom, skönhet och pengar – massor av pengar – men materiella ägodelar har inget värde för Julie längre och hon tvingas söka efter skäl att leva vidare. Hon ger sig ut på en vild och turbulent resa som tar henne från hemlandet Danmark till avlägsna platser i världen.

Serien baseras på romanen Gör vad du vill av Erlend Loe. Två avsnitt släpps på premiärdagen.

Star Trek: Strange New Worlds (säsong 2) – TBA

Star Trek: Strange New Worlds är baserad på åren när kapten Christopher Pike bemannade kommandobryggan på U.S.S. Enterprise. I serien ser vi tittarfavoriter som Anson Mount som kapten Christopher Pike, Rebecca Romijn som Nummer Ett och Ethan Peck som vetenskapsmannen Spock. Serien följer kapten Pike, vetenskapsmannen Spock och Nummer Ett under åren innan kapten Kirk gick ombord U.S.S. Enterprise, när de utforskar nya världar runtom i galaxen.

Nya serier som fortsätter i juni:

  • A Town Called Malice (säsong 1)
  • Beforeigners (säsong 1)
  • Björnstad (säsong 1)
  • Fatal Attraction (säsong 1)
  • Grease: Rise of the Pink Ladies (säsong 1)
  • Law & Order (säsong 22)
  • Lust (säsong 1)
  • Yellowjackets (säsong 2)

Nya filmer på SkyShowtime i juni 2023

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2023
Foto: IFC.

Watcher – 6 juni

Julia, en amerikansk kvinna som gift sig med en rumän kommer till Bukarest för att starta ett nytt liv. Men när en kvinnomördare börjar härja i staden upptäcker hon att en granne övervakar henne från sitt fönster. Hon blir alltmer orolig och försöker prata med sin man om det, men han tror henne inte riktigt – och till och med skojar om det inför deras vänner – tills grannen attackerar henne och nästan skär halsen av henne inne i lägenheten...

Nya filmer på SkyShowtime i juni 2023
Foto: UIP.

Ticket to Paradise – 7 juni

Oscarsbelönade George Clooney och Julia Roberts återförenas som exen David och Georgia som är på gemensamt uppdrag att stoppa sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de själva en gång gjorde. Ticket to Paradise har skapats av Working Title, Smokehouse Pictures och Red Om Films och är en romantisk komedi om den härliga överraskningen i att få en andra chans.

The Forgiven (2022)
Foto: SkyShowtime.

The Forgiven – 13 juni

De rika Londonborna David och Jo Henninger (Ralph Fiennes och Jessica Chastain) kör så fort de kan genom Marockos öken för att hinna till en gammal väns exklusiva weekendparty när de råkar ut för en tragisk olycka med en lokal tonårspojke. När de till slut kommer till den stora villan är det överdådiga partyt i full gång, och paret försöker dölja händelsen i samförstånd med den lokala polisen. Men när pojkens far dyker upp för att få rättvisa är det upplagt för en spänningsfylld kulturkrock där David och Jo måste acceptera sin ödesdigra handling och de katastrofala följderna.

Halloween Ends
Foto: Nordisk Film.

Halloween Ends – 14 juni

Den ständiga kampen mellan Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) och den skräckinjagande Michael Myers kommer till ett slut. Efter flera år fortsätter den galna, maskerade mördaren att undfly döden och förföljer Laurie och nu även hennes familj. I denna tredje del av den spännande berättelsen som började med kassasuccén Halloween (2018) avslutar regissören David Gordon Green sin trilogi med en riktigt spännande och episk final.

Bros
Foto: SF Studios.

Bros – 16 juni

Komediproducenten Judd Apatow (The Big Sick) samarbetar med två humorgiganter, regissören Nicholas Toller (Neighbors) och Emmy-nominerade Billy Eichner (Billy on the Street), i nästa stora romantiska komedi. Bros handlar om två homosexuella män som kämpar med kärleken, men deras största hinder kommer att bli att övervinna sina egna problem med närhet.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i juni 2023
Foto: UIP.

Mrs. Harris Goes to Paris – 19 juni

Tillsammans med House of Dior berättar Mrs Harris Goes To Paris om en städerska och änka i 1950-talets London som blir handlöst förälskad i en elegant Dior-klänning och bestämmer sig för att hon måste ha en egen. Efter att ha arbetat, svultit och spelat för att få ihop pengarna för att följa sin dröm ger sig Mrs Harris iväg på ett äventyr till Paris som inte bara förändrar hennes egen syn på världen, utan även framtiden för House of Dior.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL