Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024

  • SkyShowtime
Filmtopp
06 mars 2024 kl. 20:03

Premiärer på SkyShowtime i april

SkyShowtime fortsätter att ivrigt presentera vad som komma skall under 2024. Senast ut är de nya filmer och serier som kommer i april.

Nya serier på SkyShowtime i april 2024

Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024 – Boat Story
Foto: SkyShowtime.

Boat Story (säsong 1) – premiär 5 april

När två främlingar med pengaproblem, Janet (Daisy Haggard) och Samuel (Paterson Joseph) råkar hitta en last med kokain på en skeppsbruten båt kan de knappt tro vilken tur de har. Efter att ha kommit överens om att sälja det och dela på pengarna hamnar de snabbt i trubbel med polisen, maskerade torpeder och en välklädd gangster känd som ”The Tailor” (Tcheky Karyo).

Två avsnitt släpps på premiärdagen, därefter ett nytt avsnitt i veckan (totalt 6 avsnitt).

Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024 – Star Trek: Discovery (säsong 5)
Foto: SkyShowtime.

Star Trek: Discovery (säsong 5) – premiär 5 april

I den femte och sista säsongen av Star Trek: Discovery följer vi kapten Burnham och besättningen på U.S.S. Discovery mot ett mysterium som skickar iväg dem på ett episkt äventyr på andra sidan galaxen för att hitta en uråldrig kraft vars existens avsiktligen har dolts i århundraden. Men det finns fler som är på samma jakt – farliga fiender som desperat vill ha priset själva och inte skyr några medel för att få tag i det.

Ett nytt avsnitt släpps i veckan (totalt 10 avsnitt).

A Gentleman in Moscow – Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024
Foto: SkyShowtime.

A Gentleman in Moscow (säsong 1) – premiär 18 april

I A Gentleman in Moscow ser vi Ewan McGregor (Star Wars-filmerna, Halston, Trainspotting) som greve Alexander Rostov som, i efterdyningarna av ryska revolutionen, finner att hans ädla förflutna har placerat honom på fel sida historien. Han besparas omedelbar avrättning, men förvisas av en sovjetisk tribunal till ett vindsrum på det glamorösa Hotell Metropol med hot om dödsstraff om han någonsin sätter sin fot utanför hotellet igen. Åren går och några av de mest omvälvande årtiondena i Rysslands historia utspelar sig utanför hotellets dörrar, men Rostovs begränsade omständigheter ger honom en inblick i en mycket större värld av känslomässiga upptäckter. Han skapar sig ett nytt liv innanför hotellets väggar och upptäcker det sanna värdet av vänskap, familj och kärlek.

Tre avsnitt släpps på premiärdagen, därefter ett nytt avsnitt i veckan (totalt 8 avsnitt).

Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024 – Apple Never Falls
Foto: SkyShowtime.

Apples Never Fall (säsong 1) – premiär 23 april

Serien Apples Never Fall baserar sig på Liane Moriartys bästsäljande roman med samma namn, som legat på New York Times topplista, och handlar om den till synes perfekta familjen Delaney. Före detta tennistränarna Stan (Sam Neill) och Joy (Annette Bening) har sålt sin framgångsrika tennisskola och är redo att starta det som skulle bli de gyllene åren i livet. De ser fram emot att vara tillsammans med sina fyra vuxna barn (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), men allt förändras när en skadad ung kvinna knackar på Joy och Stans dörr och ger dem den spänning de saknat. Men när Joy plötsligt försvinner tvingas hennes barn omvärdera sina föräldrars så kallade perfekta äktenskap när familjens mörkaste hemligheter börjar komma upp till ytan.

Ett avsnitt släpps i veckan (totalt 7 avsnitt).

Serier på SkyShowtime som fortsätter i april:

  • Ted (säsong 1)
  • Veronika (säsong 1)
  • Sexy Beast (säsong 1)
  • Mary & George (säsong 1)

Nya filmer på SkyShowtime i april 2024

Paw Patrol: The Might Movie
Foto: SkyShowtime.

PAW Patrol: The Mighty Movie – premiär 9 april

När en magisk meteorit kraschlandar i Äventyrsstaden ger det PAW Patrol-valparna superkrafter som förvandlar dem till MÄKTIGA VALPAR. För Skye, den minsta medlemmen i teamet, är de nya krafterna en dröm som blivit verklighet. Men saker och ting går fel när valparnas ärkerival Humdinger flyr från fängelset och slår sig ihop med en galen vetenskapsman för att stjäla superkrafterna åt de två skurkarna. Äventyrsstadens öde står på spel och de mäktiga valparna måste stoppa superskurkarna innan det är försent, och Skye kommer att behöva lära sig att även den minsta valpen göra den största skillnaden.

Nya filmer och serier på SkyShowtime i april 2024
Foto: SkyShowtime.

Book Club: The Next Chapter – premiär 18 april

De legendariska ikonerna Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen och Mary Steenburgen återförenas i Book Club: The Next Chapter. I den mycket efterlängtade uppföljaren ser vi återigen bästa vännerna Diane (Keaton), Vivian (Fonda), Sharon (Bergen) och Carol (Steenburgen) när de tar bokklubben till Italien på sitt livs resa. Vi ser även Craig T. Nelson, Giancarlo Giannini med Andy Garcia och Don Johnson i filmen. Bill Holderman är återigen regissör.

TIPS: Kolla in våra listor över de bästa filmerna 2024 och de bästa serierna 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL