Nu flyttar HBO:s slopade danska succéserie Kamikaze in hos SkyShowtime

Nu flyttar HBO:s slopade danska succéserie Kamikaze in hos SkyShowtime

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
12 juni 2023 kl. 15:00

Dansk originalserie uppköpt från HBO Max

Julies liv är perfekt – hon har en kärleksfull familj, fantastiska vänner och massor av pengar. Men strax efter hennes 18-årsdag får hon ett sms som förändrar hennes liv för alltid. Nu kommer "Kamikaze" äntligen bli möjlig att streama igen. Och denna gången på SkyShowtime.

Nu kommer serien Kamikaze till SkyShowtime
Foto: SkyShowtime/HBO.

Nu flyttar HBO:s slopade danska succéserie Kamikaze in hos SkyShowtime

"Kamikaze" är en miniserie i 8 delar från 2021.

Under 2022 gick HBO Max ut med den förvånade nyheten att de skulle slopa en mängd populära orginalproduktioner – och de nordiska serierna plockades bort helt och hållet. Men, den 10 januari 2023 meddelade SkyShowtime att de kliver in och köper upp hela 21 serier av HBO Max, inklusive 168 avsnitt av originalserier. Med på den listan står den populära, danska dramakomedin Kamikaze, som nu får ett kärt återseende tack vare SkyShowtime.

Julies liv är perfekt – hon har en kärleksfull familj, fantastiska vänner och massor av pengar. Men strax efter hennes 18-årsdag får hon ett sms som förändrar hennes liv för alltid.

Kamikaze har premiär på SkyShowtime
Foto: SkyShowtime/HBO.

Den 12 juni flyttar "Kamikaze" in på SkyShowtime

Till en början lever 18-åriga Julie (Marie Reuther) drömlivet som influencer med magiskt änglahår och 159,258 följare på sociala medier. Hon dricker vin med sina bästa vänner till lunch, eller närmare bestämt "frokost", bor i ett palats, är social och bjuder gärna in till flådiga fester.

Livet tar en snabb vändning när Julie förlorar sin familj i en flygplansolycka i Afrika, och får ett sista sms av sin pappa (Johan Rheborg) “Vi styrter. Elsker dig. Gør som du vil. Far.”

Missa inte "Kamikaze" som kommer till SkyShowtime den 12 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL