Nu kommer komedifilmen Confess, Fletch till SkyShowtime

Nu kommer komedifilmen Confess, Fletch till SkyShowtime

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
15 maj 2023 kl. 13:00

Från bio, till hyrfilm och nu streamingpremiär

Amerikansk kriminalkomedifilm från 2022 baserad på Gregory Mcdonalds roman med samma namn från 1976. Det här är den tredje delen i Fletch-serien, efter "Fletch" (1985) och "Fletch Lives" (1989).

Nu kommer komedifilmen Confess, Fletch till SkyShowtime
Jon Hamm i "Confess, Fletch". Foto: Miramax Films

Nu kommer komedifilmen Confess, Fletch till SkyShowtime

Irwin Maurice "Fletch" Fletcher skickas från Italien till Boston av sin flickvän Angela för att få tillbaka sin fars konstsamling till ett värde av flera miljoner dollar. Målningarna stals och är i ägo av en amerikansk konsthandlare som heter Ronald Horan. Angelas pappa är en italiensk miljardär som kidnappades av maffian som krävde hans målningar som betalning för att släppa honom fri.

När Fletch anländer till ett hyrt townhouse i Boston, hittar han en död kvinna, som senare identifierades som baristan Laurel Goodwin. Trots att han var den som ringde polisen blir Fletch huvudmisstänkt för mordet på Goodwin. Sergeant Monroe och "Junior Detective" Griz från Boston Police Department börjar förfölja Fletch för att gräva djupare i fallet.

Streamingpremiär för Confess Fletch
Ayden Mayeri och Jon Hamm. Foto: Miramax Films.

En spännande kriminalkomedi

Fletch träffar Horan under ett falskt namn i ett försök att hitta målningarna. Fletch får veta av sin granne Eve att Owen att ägaren av det townhouse han hyr har en historia av våld och drogmissbruk och en ex-fru vid namn Tatiana, som brukade vara hans affärspartner. Fletch träffar Tatiana, återigen med ett falskt namn, och misstänker att hon är mördaren. Under tiden bjuder grevinnan, Angelas styvmor, in sig själv att bo hos Fletch. Angela är inte nöjd med denna utveckling, hon misstänker att grevinnan och hennes bror kidnappade Angelas pappa.

Missa inte premiären av Confess, Fletch som kommer till SkyShowtime idag, den 15 maj!

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL