Nu flyttar HBO:s slopade norska succéserie Beforeigners in hos SkyShowtime

Nu flyttar HBO:s slopade norska succéserie Beforeigners in hos SkyShowtime

  • SkyShowtime
Sofie Landgren
07 maj 2023 kl. 12:00

Norska succén finns snart att streama igen!

Folk från det förflutna börjar oförklarligt dyka upp i havet. Ett par år senare paras kriminalaren Lars Haaland ihop med Alfhildr Enginnsdottir, den första polisen med vikingaursprung, för att lösa ett mystiskt mordfall i Oslo.

Beforeigners kommer nu till SkyShowtime
Nicolai Cleve Broch och Krista Kosonen. Foto: HBO Max, SkyShowtime.

Nu flyttar HBO:s slopade norska succéserie Beforeigners in på SkyShowtime

Under 2022 gick HBO Max ut med den förvånade nyheten att de skulle slopa en mängd populära orginalproduktioner. Men, den 10 januari 2023 meddelade SkyShowtime att de kliver in och köper upp hela 21 serier av HBO Max, inklusive 168 avsnitt av originalserier. Med på den listan står den populära, norska sci-fi-serien Beforeigners, som nu får ett kärt återseende tack vare SkyShowtime. Serien består i dagsläget av två säsonger, men tack vare uppköpet så finns det hopp för fansen om att det kanske kan bli en tredje säsong?

 Beforeigners säsong 2 bekräftad
Foto: HBO Max, SkyShowtime.

Den 8 maj flyttar Beforeigners in på SkyShowtime

Ett ljusfenomen uppträder över hela världen. Kraftfulla ljusblixtar sker ute i havet och människor från historien börjar dyka upp. De kommer från tre olika tidsåldrar; stenåldern, vikingatiden och från slutet av 1800-talet. Ingen förstår hur detta kan vara möjligt och människorna från historien – kallade ”beforeigners” – har inget minne av hur det gått till. Bara en sak är säker: de fortsätter att komma och det finns ingen väg tillbaka.

Några år senare; Alfhildr (Krista Kosonen), som kommer från vikingatiden, paras ihop med den utbrända polisen Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) i polismyndighetens avdelning för integration. När de utreder ett mord på en beforeigner börjar de nysta i en större konspiration bakom mysteriet med de massanlända.

Har du inte sett Beforeigners så tycker vi definitivt att du ska ge den en chans på SkyShowtime nu den 8 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL