Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Noomi Rapace om brutala rollen i serien Django: Jag får vara man där

Noomi Rapace om brutala rollen i serien Django: "Jag får vara man där"

  • SkyShowtime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 juli 2023

Stjärnan i samtal med Filmtopp inför premiären

Se Filmtopps samtal med Noomi Rapace där hon diskuterar sin roll i SkyShowtimes serie "Django", i vilken hon tar svängarna ordentligt vad gäller de våldsamma scenerna.

I morgon, den 3 juli, kan du se Noomi Rapace i sin nya stora roll i dramat Django där hon spelar Elizabeth, en våldsam som bär på många hemligheter från sitt förflutna. I ett samtal med Filmtopp berättar Noomi om hur hon jobbade fram karaktären och hur det var att spela in dess hårdaste scener.

– Jag hoppade på ett call med författarna Leonardo Fasoli och Maddalena Ravagli och Francesca Comencini som är regissören, och hade direkt connection med dem. De hade skrivit Gomorra och Zero Zero Zero så jag var redan ett stort fan. Sen så började vi prata om karaktären. Jag tyckte att den behövde jobb för att skapa fler lager och grunda hennes brutalitet i en känslomässig hjärtekross. Vi jobbade tätt och hade sjukt kul med att skapa henne, och jag älskar henne. Hon är så galen, säger Noomi Rapace till Filmtopp.

Vidare pratar Noomi om en särskilt brutal actionscen i Django där hon menar att man på ett sätt kan säga att hon "får vara man där". 

Se hela Filmtopps intervju med Noomi Rapace här:

Mer om "Django" på SkyShowtime

Django är löst baserad på kultfilmen av Sergio Corbucci och berättar historien om en man som söker hämnd och i slutändan kämpar för något större. Texas, sent 1800-tal: Django kommer till en karg stad i botten av en krater: New Babylon. Han söker efter mannen som mördade hans familj, men upptäcker att hans dotter Sarah överlevde och bor där. Sarah är tjugo år nu och ska gifta sig med John Ellis, grundaren av New Babylon, och något som är viktigare: hon vill inte ha Django där. Fast Django ger inte upp. Han gör vad som krävs för att få en andra chans med sin dotter. Men Django, Sarah och John är intrasslade i ett nät av mörka hemligheter som är på väg att nystas upp.

"Django" har premiär på SkyShowtime den 3 juli.

NÄSTA ARTIKEL