Yellowstone säsong 4 – detta vet vi

När kommer Yellowstone säsong 5 tillbaka? Allt vi vet

  • SkyShowtime
Filmtopp
08 maj 2023 kl. 16:05

Filmtopp tar tempen på storseriens status

Många är det som undrar när "Yellowstone" säsong 5 kommer tillbaka med del 2. Här är allt vi vet om när vi kan tänkas se seriens avslutande klump med avsnitt.

Det händer mycket gällande på den berömda västernseriens front. Inte bara har vi fått veta att den läggs ned i och med sin femte säsong, där det sägs att dess fanbärare Kevin Costner ska ha gjort sig svår att arbeta med, utan också att en uppföljare är på väg. Då med självaste Matthew McConaughey i huvudrollen. Men innan det är dags att se fram emot ytterligare en ny produktion innanför seriens universum har vi fortfarande den andra halvan av Yellowstone säsong 5 att se fram emot. Frågan är bara när den dyker upp på SkyShowtime.

När kommer Yellowstone säsong 5 tillbaka? Allt vi vet
Foto: SkyShowtime.

När kommer Yellowstone säsong 5 tillbaka?

I dagsläget finns det inget bekräftat premiärdatum för säsongens andra del, men flera källor uppger att de nya avsnitten kommer att börja släppas i november. På så vis skulle de utgöra en fin brygga till den nya serien som är under utveckling.

Vi behöver inte skrapa nätet torrt på information för att förstår att det råder många oklarheter kring seriefinalen. Skådespelaren Piper Perabo som gestaltar Summer Higgins har sagt till TV Guide att hon inte har en susning om vad som väntar i säsongens andra halva. Produktionen har nämligen inte ens kommit igång med att spela in de kvarstående avsnitten. Med de senaste uppgifterna om att Kevin Costner vill begränsa sin tillgänglighet för att spela in den kan det komma kreativa sista minuten-lösningar. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om detaljer kring "Yellowstone" säsong 5 del 2.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL