ANNONS Innehållet presenteras av SkyShowtime
SkyShowtime köper upp Viaplay-serien Veronika med Alexandra Rapaport

Missa inte den svenska thrillerserien ”Veronika” med Alexandra Rapaport

  • SkyShowtime
Filmtopp
18 mars 2024 kl. 08:03

Nu släpps äntligen den svenska kriminalaren ”Veronika” på SkyShowtime. Ett intensivt brottsdrama om en tablettberoende polis som gräver i ett olöst fall. I huvudrollen ser vi ingen mindre än vår svenska krimdrottning – Alexandra Rapaport.

Om det är något vi svenskar inte kan få nog av så är det välgjorda kriminalare. I åtta intensiva avsnitt av Veronika finner vi nu en ny spännande serie att sätta tänderna i. Den här gången med underbara Alexandra Rapaport i huvudrollen, som med tittarfavoriter som Morden i Sandhamn (2010-), Gåsmamman (2015-) och Springfloden (2018) har cementerat sig som Sveriges egen krimdrottning.

Se de första bilderna och trailern för Veronika – med Alexandra Rapaport
Alexandra Rapaport som Veronika Gren. Foto: SkyShowtime

Detta handlar ”Veronika” om

Här spelar Alexandra Rapaport polisen och tvåbarnsmamman Veronika Gren, som kämpar med ett hemligt tablettmissbruk och sitt komplicerade familjeliv. När hon en dag ser en död pojke från ett gammalt kallt fall stå framför henne, tror hon först att hon har blivit galen, men snart inser hon att visionerna är här för att stanna och att hon måste gräva i det olösta fallet på nytt. En intensiv kamp om rättvisa inleds där mysteriet tätnar för varje avsnitt.

Flera stora skådespelare på rollistan

Utöver Alexandra Rapaport ser vi skandinaviska stjärnor som Tobias Santelmann (Exit, 2019-2023), Guldbaggebelönade Anders Mossling (Yarden, 2016), Guldbaggebelönade Emelie Garbers (Aniara, 2018), Sanna Ekman (Tunna blå linjen, 2021- ) och den Guldbaggevinnande, alltid lika underbare, Olle Sarri (Snabba Cash, 2021-2022) på rollistan.

Se ”Veronika” på SkyShowtime

Samtliga åtta avsnitt av Veronika kommer att finnas tillgängliga exklusivt hos SkyShowtime. Detta innebär att du behöver ha ett abonnemang där för att kunna ta del av dem.

Att skaffa ett SkyShowtime-abonnemang är både billigt och enkelt, där du som prenumerant kan välja mellan tre olika betalningsmodeller: 79 kr/mån löpande, 314,50 kr för sex månader (motsvarar 53 kr/mån) eller 629 kr för ett helt år (motsvarar 53 kr/mån).

Utöver Veronika erbjuder SkyShowtime ett stort utbud av filmer och serier, med kritikerhyllade favoriter som Emma Stone-serien The Curse, Sexy Beast, Ted, Mary & George, Halo och Yellowstone.

”Veronika” består av åtta avsnitt varav de första två har premiär fredagen den 22 mars. Därefter släpps två avsnitt veckovis.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL