Mayor of Kingstown (säsong 1, avsnitt 1-4)

Mayor of Kingstown säsong 3 – Detta vet vi

  • SkyShowtime
Filmtopp
Uppdaterad 20 mars 2023 kl. 15:03 | Publicerad 19 mars 2023 kl. 17:03

Får serien en ytterligare fortsättning?

Nu har den andra säsongen av storserien med Jeremy Renner gått i mål på SkyShowtime. Kan vi räkna med att se "Mayor of Kingstown" säsong 3?

I den populära dramaserien får vi följa bröderna Mitch och Mike McLusky som mäklar mellan de boende i Kingstown och de intagna på stadens fängelser. Där försöker de bibehålla friden samtidigt som de handskas med mördare, langare och ryska maffian. Men den andra säsongen i mål uppstår frågan: kommer vi att få se Mayor of Kingstown säsong 3? I dagsläget kan vi inte svara säkert på frågan, men räkna oavsett inte med en fortsättning inom kort.

Mayor of Kingstown säsong 3 – Detta vet vi
Jeremy Renner. Foto: SkyShowtime.

Mayor of Kingstown säsong 3 kan dröja längre

Intresset för serien är stort, men där befinner oss just nu i mars 2023 finns det inget bekräftat om att en tredje säsong av Mayor of Kingstown är på väg. Förmodligen väntar produktionen på att få veta mer om när seriens största stjärna Jeremy Renner kan tänkas vara tillbaka. Tidigare i år skadade skådespelaren sig allvarligt i en otäck olycka som höll på att kosta honom livet. Nu är läget betydligt bättre då han genomgår sin rehabilitering, fast besluten om att komma tillbaka till hundraprocentig form. 

Även om Mayor of Kingstown säsong 3 inte skulle kräva actionscener likt de Renner är van vid att göra när han spelar hjälte på bioduken, så vill han säkerligen inte göra någonting halvhjärtat. Med det sagt utgår vi från att besked om en tredje säsong kommer att dröja till Renner vet att han kommer att ta sig tillbaka full ut. Att fortsätta serien utan stjärnan Renner bedömer vi inte som en sannolikhet då produktionen lade tio år på att planera för serien och att de har stora planer för den framöver.

Baserat på seriens tidigare produktionstakt hade vi räknat med att se en fortsättning omkring årsskiftet, men med Renners oklara status skulle vi inte satsa på att få se något nytt avsnitt innan hösten 2024 eller någon gång under 2025. Det ska understrykas att detta endast är spekulationer.

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Mayor of Kingstown" säsong 3 så fort vi vet mer.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL